Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Breaking News US Car Rental Caribbean Cruising Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Lelungan Rel Resorts tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Plancongan dadi panas: Rong pertiga wong Amerika ngrencanakake liburan musim panas

Plancongan dadi panas: Rong pertiga wong Amerika ngrencanakake liburan musim panas
Plancongan dadi panas: Rong pertiga wong Amerika ngrencanakake liburan musim panas
ditulis dening Harry Johnson

Wong-wong Amerika wis rampung ing omah sing tenang lan nongkrong ing omah; dheweke seneng banget metu

Print Friendly, PDF & Email
  • Plancongan nggawe mbalek maneh
  • Milenium paling seneng banget bisa bali mrana kanthi mayoritas lelungan rencana generasi
  • Sanajan isih akeh wong Amerika sing pengin nyetir menyang tujuan, 19% duwe rencana kanggo mabur, nganti 4% saka musim semi iki

Sajrone musim panas, ora mung cuaca sing saya panas. 2021 Indeks Plancongan Panas ngumumake manawa - kanthi saben dina, lelungan bisa ngasilake maneh. Saklawasé setengah wong Amerika (43%) ing sawijining survey anyar yakin kegiyatan lelungan bakal rebound sajrone telung wulan. Amarga warga Amerika wis ora netep maneh ing acara panginepan lan plancongan lokal, katon yen plancongan plancongan sejatine wis teka maneh.

Luwih saka rong pertiga wong Amerika (67%) ngrencanakake lelungan musim panas iki (1 Juni - 31 Agustus), yaiku kenaikan 17% saka wong-wong sing lelungan musim semi iki (1 Maret 31 Mei). Milenium paling seneng bisa bali menyang kana kanthi mayoritas (72%) lelungan rencana generasi. Sanajan isih akeh sing pengin nyetir menyang tujuan (43%), 19% rencana mabur, munggah 4% saka musim semi iki.

Wong-wong Amerika wis rampung ing omah sing tenang lan nongkrong ing omah; dheweke seneng banget metu. Dibandhingake karo minggu pertama Januari, telusuran hotel munggah 65%, telusuran pengalaman (wisata lan wisata) mundhak 78%, lan telusuran ing restoran munggah 53%.

Apa sing panas iki?

  • Saka rencana sing arep lelungan, 74% wong Amerika bakal lelungan domestik lan 13% bakal lelungan internasional.
  • Wong Amerika siyap kanggo R&R maneh, kanthi 29% lelungan sajrone seminggu lan 28% plancongan sajrone 10 dina.
  • Minggu lelungan sing paling populer diwiwiti tanggal 21 Juni lan 28 Juni, kira-kira ana ing Dina Kamardikan.
  • Splurge musim panas: Luwih saka setengah (53%) wong Amerika ngrencanakake luwih akeh mbayar plancongan taun iki vs. musim panas pungkasan, mundhak dadi 66% kanggo milenial. Secara global, wong Amerika minangka musim panas paling gedhe, sing ngrencanakake entuk 9% luwih akeh tinimbang rata-rata wisatawan ing saindenging jagad.
  • Fasilitas paling apik: Hotel sing resik, pembatalan gratis, hotel karo restoran.

Tujuan pantai tetep katon panas ing musim panas iki, lan para wisatawan sing seneng banget karo srengenge Florida lan Mexico. Sing dipilih ing endi tetep negesake kepinginan kasebut: jinis akomodasi sing paling populer kanggo lelungan musim panas 2021 yaiku resort mewah lan pantai.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.