Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Gawe garis gedhe kanggo IMEX BuzzHub anyar

Grup IMEX dijadwalake nggawe rame ing antarane rapat lan acara bisnis global kanthi ngluncurake platform digital anyar, IMEX BuzzHub tanggal 12 Mei.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Musim semi minangka wektu paling sibuk ing taun iki kanggo lebah, lan sing ngerti acara pasuryan kanthi IMEX bakal ngelingi buzz IMEX sing misuwur.
  2. Konsep anyar iki digawe sawise riset pelanggan sing akeh lan pelajaran sing dipelajari saka rong edhisi PlanetIMEX ing taun 2020.
  3. Buzz Days bakal diselehake karo jaringan, pendhidhikan spesialis, kumpul komunitas, lan kejutan sing nyenengake.

Pengalaman digital anyar bakal dilakoni luwih saka patang wulan wiwit Mei nganti September. Didhukung dening Swapcard lan dikelola dening agensi kreatif sing menang penghargaan, Smyle, IMEX BuzzHub nawakake kesempatan kanggo masarakat acara global sinau, nuduhake ilmu lan jaringan adhedhasar macem-macem kepentingan profesional lan pribadi.

Konsep anyar digawe sawise riset pelanggan sing akeh ditambah puluhan piwulang sing dipelajari saka rong edhisi PlanetIMEX ing taun 2020. Agensi, mitra lan ahli IMEX duwe peran penting kanggo mbentuk konten lan format ing IMEX BuzzHub.

Pengunjung bisa milih macem-macem kegiatan lan sesi - kabeh gratis - lan milih opsi sing paling cocog karo ambisi bisnis utawa tuwuh pribadi.

Print Friendly, PDF & Email