Kolam Gelombang Surf Terbesar ing Dunia teka ing endi?

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Kolam Gelombang Surf Terbesar ing Dunia teka ing endi?

Pusat hiburan waterfront anyar sing bakal nyakup kolam ombak ombak ombak jembar paling gedhe ing donya ing Hoakalei Resort ing Pantai Ewa, ing sadawane South Shore of Oahu ing Hawaii wis diwiwiti.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Tujuan wisata ing Hawaii mung saya gedhe kanthi kekuwatan “kudu pengalaman” kanggo para pengunjung lan warga.
  2. Kolam renang Wai Kai Wave, bakal dadi daya tarik utama pusat ritel, restoran, lan rekreasi US $ 300 yuta.
  3. Resor Hoakalei anyar ing sisih Ewa ing Oahu sing tuwuh bakal kalebu laguna 52 hektar.

Kolam ombak ombak paling gedhe ing Wai Kai dadi daya tarik utama pusat ritel, makan, lan rekreasi US $ 300 yuta sing adhedhasar laguna 52 hektar resort kasebut. Kontraktor Umum, Konstruksi Layton, dikontrak karo Rosendin kanggo nggawe pompa kolam volume kanthi listrik, grounding pool pool, lan nggawe jalur voltase kurang kanggo ngontrol ukuran ombak kanggo kabeh peselancar level katrampilan.

Dheweke uga bakal mbangun kabeh listrik, telekomunikasi, lan audio / visual ing bangunan sing kalebu ing fase pertama kompleks hiburan 277,300 kaki persegi. Iki kalebu mbangun inti lan cangkang kanggo enem bungalow sing bakal dibangun ngubengi laguna lan nyetel tenaga umum lan pencahayaan ing saubenging kompleks, kalebu parkir lan lanskap, sistem kebakaran lan keamanan, lan stasiun pengisian daya kendaraan listrik.  

Print Friendly, PDF & Email