Breaking News Internasional Warta Breaking Prancis Jerman Breaking News Warta Pamrentah Industri Hospitality India Breaking News Investments Warta Breaking Selandia Anyar News Warta Breaking Portugal Mbangun maneh Keslametan Warta Breaking Singapura Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Warta Breaking UAE Warta Breaking UK USA Breaking News Maneka Warta

Korban gelembung perjalanan udara paling anyar

Korban gelembung perjalanan udara paling anyar
Pakta gelembung lelungan udara ngapura nalika para penganut agama Hindu nyiram kali ing kali Ganges tanggal 12 April
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

Pandemi COVID-19 sing diwedeni terus ngrusak pariwisata lan lelungan ing saindenging jagad.

Print Friendly, PDF & Email
  1. India nglaporake dina COVID-19 sing luwih ala wiwit pandemi kasebut diwiwiti kanthi wingi nyathet 300,000 mung sedina kasebut.
  2. Pamrentah ing saindenging jagad menehi peringatan lelungan menyang lan saka India saka AS menyang Jerman lan liya-liyane.
  3. Amarga rumah sakit wis akeh kapasitas, oksigen uga kurang pas karo sawetara wong sing tilar donya ing rumah sakit amarga ventilator wis entek.

Korban paling anyar ing pakta gelembung perjalanan udara yaiku kesepakatan antarane India lan Sri Lanka sing bakal diwiwiti wiwit 26 April 2021. Kaya saiki, tanggal iki ditundha amarga tambah akeh kematian ing India amarga viruscorona.

Krisis COVID India terus saya parah amarga meh 300,000 kasus sing dilaporake wingi - total dina paling gedhe nganti saiki. Pamrentah nyoba negesake warga manawa upaya kanggo ngamanake oksigen luwih akeh kanggo ventilator amarga sawetara rumah sakit duwe 2 wong saben kasur lan wong-wong sing mati amarga oksigen kehabisan peralatan sing tetep urip.

Negara tetanggan Sri Lanka duwe rencana mabur menyang pirang-pirang kutha ing India, lan Kushinagar dadi sawijining kutha ing India sing kepengin banget duwe penerbangan bali menyang bandara internasional sing nembe dianyari. Woh-wohan kanggo kabeh renovasi kasebut siyap-siyap nampa penumpang saiki ora ana maneh.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Anil Mathur - eTN India