Warta Breaking Barbados Breaking News Internasional Caribbean Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Breaking Jamaika Warta Mewah News Mbangun maneh Resorts Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

Sandals Resorts Jamaica nambah resort anyar sing nyenengake

Sandals Resorts Jamaica nambah resort anyar sing nyenengake
Sandals Resorts Jamaica nambah resort anyar sing nyenengake

Sandals Resorts International ngumumake akuisisi 2 properti apik lan tuku landasan pantai utama ing Jamaika.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Sandals Resorts nyedhiyakake panggung kanggo standar kaunggulan anyar lan investasi merek ing Jamaika.
  2. Loro resor kabeh kalebu lan sebagean utama ing pinggir pantai bakal diowahi.
  3. Tamu bisa ngarepake kamar lan suite mewah, fasilitas mewah, panedhaan mewah, lan golf.

Sandals Resorts International (SRI), yaiku perusahaan resort mewah mewah kabeh ing Karibia, menehi tandha kapercayan babagan merek ing papan sing dituju, wis jelas manawa dheweke yakin ing tujuan Jamaika kanthi tambahan 3 hotel anyar.

Ketua Internasional Sandals Resorts, Adam Stewart, ujar manawa bakal ngubah 2 resor kabeh kalebu ing Jamaika sing entuk taun kepungkur - tilas Jewel Dunn's River Beach Resort & Spa ing Ocho Rios lan Jewel Runaway Bay Beach Resort & Waterpark - bebarengan karo bungkus utama saka lemah pantai sing cedhak karo Resor Ocho Rios. Properti anyar kasebut bakal nawakake 3 pengalaman beda ing merek Sandal Resorts lan Pantai Resorts.

Rencana ekspansi kasebut ngasilake salah sawijining resor paling akeh ing Jamaika, yaiku properti Dunn's River ing Ocho Rios, bali menyang kulawarga Sandal minangka Sandals Dunn's River, moniker sing padha nalika ditambahake ing portofolio ing taun 1990. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.