Airlines aviation Breaking News Internasional Breaking Mexico News Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments News Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Volaris nambah wolung pesawat A320 NEO menyang armada ing taun 2021

Pilih basa sampeyan
Volaris nambah wolung pesawat A320 NEO menyang armada ing taun 2021
Volaris nambah wolung pesawat A320 NEO menyang armada ing taun 2021
ditulis dening Harry Johnson

Kapasitas tambahan bakal digunakake utamane kanggo nguatake posisi maskapai ing pasar domestik Meksiko

Print Friendly, PDF & Email
  • Volaris wis bisa nggunakake kahanan pasar sewaan sing apik
  • Volaris ngevaluasi kesempatan pasar luwih lanjut kanggo nambah pesawat tambahan
  • Pesawat hemat bahan bakar bakal ngaktifake Volaris nggunakake kesempatan pasar ing paruh kapindho taun iki

Controladora Vuela Compañía de Aviación, SAB de CV, maskapai paling murah sing nglayani Meksiko, Amerika Serikat lan Amerika Tengah, dina iki ngumumake tambahan wolung wong liyane Airbus Pesawat A320 NEO menyang armada ing taun 2021, ing ndhuwur telung pesawat saka pesenan tuku karo Airbus, nutup taun paling ora 98 pesawat.

Volaris wis bisa njupuk kauntungan saka kahanan pasar penyewaan sing nyenengake yaiku pesawat iki bisa ditambahake menyang armada, kabeh duwe sewa jangka panjang. Para pesaing kita wis mudhun lan iki minangka kesempatan sing durung pernah ana sadurunge kanggo Volaris kanggo nambah kapasitas sehat.

Amarga peluncuran vaksinasi entuk momentum ing pasar, kapercayan ing lelungan udhara saya cepet mula, mula Volaris bakal nggabungake wolung pesawat A320 NEO menyang armada ing taun 2021 liwat sewa operasi langsung, lima ing antaran iki bakal diwiwiti musim panas iki. Kapasitas tambahan iki bakal digunakake utamane kanggo nguatake posisi utama kita ing pasar domestik Meksiko. Perusahaan ngevaluasi kesempatan pasar luwih lanjut kanggo nambah pesawat tambahan.

Pesawat sing hemat bahan bakar iki bakal ngidini Volaris njupuk kesempatan pasar ing paruh kapindho taun lan bakal nambah persentase pesawat kulawarga A320 NEO ing armadane. Kabeh iki selaras karo strategi keberlanjutan Perusahaan kanggo njamin kelangsungan industri lan bisnis ing mbesuk.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.