Airlines aviation Breaking News Internasional China Breaking News Investments News Mbangun maneh Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

Kepiye China Southern Airlines ngatasi badai COVID-19?

Pilih basa sampeyan
Kepiye China Southern Airlines ngatasi badai COVID-19?
China Southern Airlines nglewati COVID-19

Editor Senior Transportasi Udara kanggo Minggu Penerbangan, Adrian Scofield, nduwe hak istimewa kanggo ngobrol karo Wakil Presiden Senior China Southern Airlines kanggo Hubungan Internasional lan Perusahaan, Guoxiang Wu.

Print Friendly, PDF & Email
  1. VP, maskapai penerbangan, ujar manawa lelungan domestik ing China aman banget, lan panjaluk saya cepet banget.
  2. Kanggo jaringan internasional, amarga watesan pamrentah, maskapai penerbangan ing China isih duwe kapasitas sithik kanggo lelungan internasional.
  3. Maskapai kasebut kudu nyusun maneh armada, kalebu ngasilake sawetara pesawat lawas, ngethok sawetara pesanan pesawat anyar, lan nyusun struktur finansial utawa penghubung.

Kaloro pria kasebut ngomong babagan China China Airlines lan industri maskapai sing luwih jembar uga wis disesuaikan karo krisis virus corona COVID-19.

Waca - utawa lungguh lan ngrungokake - iki CAPA - Pusat Penerbangan acara.

Adrian Scofield:

Intine, bisa diwiwiti kanthi ngomong babagan kepiye pasar ngarep sampeyan saiki. Kanggo China, apa kapasitas domestik lan permintaan wis pulih maneh, utawa apa ombak COVID sabanjure kena pengaruh kasebut?

Guoxiang Wu:

Saka panemuku, lan utamane wiwit wiwitan taun iki, aku ngira yen jumlah domestik wis pulih. Kaya sing sampeyan ngerteni, thanks kanggo pamrentah sing gedhe kanggo nyegah pandemi, kontrol pandemi, muga domestik lelungan ing China aman banget. Mung saka Januari nganti Februari, nalika musim puncak, musim puncak normal festival musim semi kanggo China, amarga pamrentah menehi saran supaya masarakat tetep ing omah nalika preinan, nyuda musim iki. Nanging sawise festival musim semi, permintaan saya cepet banget. Kayane wiwit wulan kepungkur, wiwit wulan Maret, panjaluk domestik wis pulih tepat wektu.

Adrian Scofield:

Bener Apik banget. Lan dakkira kapasitas sampeyan saiki wis luwih dhuwur tinimbang level COVID maneh, ora?

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.