24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Dewan Pariwisata Afrika Warta Breaking Bangladesh Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Olahraga India Breaking News News Pakistan Breaking News wong Keslametan Seychelles Breaking News Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Seychelles ngganti larangan lelungan kanggo India, Pakistan lan Bangladesh

Logo Seychelles 2021
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Otoritas Kesehatan Masyarakat Seychelles ngumumake langkah-langkah lelungan anyar

Print Friendly, PDF & Email
  1. Seychelles ngumumake langkah-langkah lelungan anyar ing dina Selasa, 20 April 2021, sawise tambah akeh wabah ing sawetara negara.  
  2. Kanthi efek langsung, pengunjung saka India, Pakistan, lan Bangladesh sing plancong menyang Seychelles kudu divaksinasi.
  3. Wisatawan mung bakal diidini sawise njupuk rong dosis, lan minimal rong minggu wis kliwat sawise dosis pungkasan.

Salinan sertifikat kudu ditampilake nalika ndhaptar Otoritas Perjalanan Kesehatan (HTA) ing www.seychelles.govtas.com.

Otorisasi lelungan wajib kanggo lelungan menyang Seychelles lan bakal dijaluk perusahaan maskapai nalika mriksa; Pengunjung ora diidini mlebu pesawat liya. 

Sertifikat vaksinasi bisa diverifikasi lan disetujoni dening Otoritas Kesehatan Publik nalika mlebu ing negara kasebut.

Kajaba iku, Brasil saiki wis ditambahake ing dhaptar negara sing saiki ora diidini lelungan menyang Seychelles, bebarengan karo Afrika Selatan. Nanging, dhaptar iki isih kena révisi amarga tingkat infeksi global saya owah.

Pengunjung ngelingake yen dheweke kabeh kudu duwe asuransi kesehatan lelungan sing valid kanggo nutupi potensi biaya sing ana gandhengane karo COVID-19, nalika isih ana ing Seychelles.

Kanggo informasi tambahan babagan lelungan menyang Seychelles, bukak www.advisory.seychelles.travel

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.