24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Indonesia News Mbangun maneh Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Hotel-hotel ing Bali pengin dilindhungi undhang-undhang saka larangan lelungan Festival Idul Fitri Indonesia

Hotel ing Bali pengin dikecualekake saka larangan lelungan Festival Idul Fitri Indonesia
bha
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Industri Pariwisata Bali ngupayakake mbukak maneh pariwisata internasional. Ngelingi penutupan sing diwajibake dening kunci festival Idul Fitri ditentang dening Asosiasi Hotel Bali.

Print Friendly, PDF & Email
  1. The Asosiasi Hotel Bali njaluk Pamrentah supaya ora dikatutake larangan festival Idul Adha mbesuk sing nglarang segara, darat, lan lelungan ril.
  2. Miturut BHA, larangan kasebut dhewe bakal menehi pengaruh sing gedhe banget kanggo kabeh aspek komunitas ing Bali. Bisnis bakal ngadhepi penutupan, pengangguran bakal tambah, lan efek negatif sing ditrapake ora bisa diendhani.
  3. BHA terus ndhukung Pamrentah Nasional lan Daerah Indonesia kanthi upayane mbukak Bali kanthi bertahap kanggo pariwisata internasional

Ing surat sing dikirim menyang pejabat Pamrentah Pariwisata Bali minggu iki, sing ngandhakake keprihatinan 157 hotel lan resort anggota babagan pengaruh pengumuman Pamrentah Nasional Indonesia kanggo nglarang perjalanan segara, darat, udara lan rel wiwit tanggal 6-17 Mei 2021. Festival lebaran. 

Idul Fitri, uga diarani "Festival Breaking the Fast", minangka preinan agama sing dirayakake dening umat Islam ing saindenging jagad sing nuduhake pungkasan pasa wulan esuke nganti surup srengenge. Idul Fitri iki minangka siji-sijine dina ing wulan Syawal nalika umat Islam ora diidini pasa.

Umume penduduk ing Propinsi Indonesia Bali yaiku Hindu.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.