Breaking News Internasional Caribbean Cruising Industri Hospitality Investments Warta Breaking Jamaika News Mbangun maneh Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

Pariwisata pelayaran Jamaika diwiwiti maneh

Pariwisata pelayaran Jamaika diwiwiti maneh
Pariwisata Pelayaran Jamaika

Kapal pesiar, komponen utama sektor pariwisata Jamaika, sing ngalami kejatuhan paling gedhe saka kabeh kegiatan pariwisata amarga pandemi COVID-19, bakal siyap kanggo comeback utama.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Sanajan pandemi iki, Jamaika isih ngarep-arep nalika lelayaran.
  2. Diskusi karo mitra pelayaran wis ngasilake perjanjian karo Norwegia Cruise Line kanggo port-kapal saka kapal ing Montego Bay.
  3. Porting ing omah kanthi garis pelayaran utama ing Amerika bakal dadi penghasilan kanggo pasokan.

Nalika mbukak debat sektoral ing parlemen ing dina Selasa (20 April), Menteri Pariwisata, Hon Edmund Bartlett, ujar manawa Jamaika ndeleng "glimmer of hope" ing pelayaran, sanajan ana pandemi sing nyebabake industri pelayaran global.

Sanajan garis pelayaran utama nggunakake Pusat Kontrol Penyakit AS kanggo hak nglayar segara maneh, Menteri Bartlett nglaporake manawa: "Kita melu krisis iki kanggo njupuk kauntungan saka pendekatan kolaboratif anyar sing bakal ngasilake penumpang luwih akeh, garis lan Tujuan Jamaika. " Rencana kasebut, jarene, ora mung kanggo narik kawigaten pelayaran bali menyang pelabuhan Jamaika, nanging nggampangake mupangat sing luwih gedhe saka kemitraan kanthi nggunakake lan kalebu. 

Diskusi karo mitra pelayaran wis ngasilake perjanjian karo Norwegia Cruise Line (NCL) kanggo port-kapal saka kapal ing Montego Bay, wiwit tanggal 7 Agustus taun iki. Pangembangan iki, jarene, bakal dadi game changer.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.