Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Acara virtual IMEX olèh pamicara saka IBM, Google lan FERMA

Fokus Eksklusif Perusahaan lan Asosiasi Virtual nggabungake komunitas perusahaan lan asosiasi ing acara online.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Apa sing bakal ditindakake kanggo acara korporat nalika negara lan jagad kasebut metu saka pandemi COVID-19?
  2. Para pamicara bakal ngatasi masalah kayata kebutuhan saiki kanggo mbangun lan ngrancang ulang acara.
  3. Rungokake babagan apa sing kudu dipikirake lan apa sing kudu ditindakake kanggo nyiapake kedadeyan sing nyata.

Panyatur saka IBM, Google, Walmart, lan Lloyds Banking Group bakal nggoleki apa sing bakal ditindakake kanggo acara perusahaan ing Virtual Exclusively Corporate ing tanggal 27 April 2021.

Colleen Bisconti, Konferensi & Acara Global VP ing IBM, minangka wong sing diwawancarai intine banjur disusul karo diskusi panel ing ngendi Colleen gabung karo Megan Henshall, Manajer Akun Acara Global ing Google; Mark Henneberger, Acara lan Acara VP ing Walmart lan Holly Gaffney, Manajer Acara & Pangembangan Acara ing Lloyds Banking Group kanggo ngrembug babagan kebutuhan saiki kanggo mbangun lan ngrancang acara.

Print Friendly, PDF & Email