Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Hawaiian Airlines mlebu ing Negara Lone Star

Hawaiian Airlines ngluncurake layanan nonstop kaping pindho saben minggu antara Austin, Texas lan Honolulu, Hawaii

Print Friendly, PDF & Email
  • Tekane Hawaiian Airlines ing Austin nuduhake kapercayan sing kuat marang pasar Austin
  • Hawaiian bakal nambah layanan AUS-HNL dadi telung penerbangan mingguan wiwit 28 Mei nganti 13 Agustus
  • Kaloro tujuan kasebut misuwur amarga adegan panganan, musik lan seni sing luar biasa

Hawaiian Airlines dina iki ngrayakake pelantikan layanan nonstop kaping pindho saben minggu antara Bandara Internasional Austin-Bergstrom (AUS) lan Bandara Internasional Daniel K. Inouye (HNL) saka Honolulu. Operator asal saka Hawaii ngenalake grup musik lan tari ing omah, The Hawaiian Airlines Serenaders, menyang "Live Music Capital of the World" nalika nampani para tamu ing pesawat kaping pisanan menyang Hawaii.

"Kita seneng dadi maskapai pertama sing nyedhiyakake penerbangan nonstop antara Texas Tengah lan Hawai'i," ujare Peter Ingram, presiden lan CEO Hawaiian Airlines, sing ngrayakake mangkat kaping pisanan karo perwakilan saka bandara AUS, Kutha Austin, Kunjungi Austin lan Kamar Dagang Austin. "Kaloro tujuan kasebut dikenal amarga adhegan panganan, musik lan seni sing luar biasa lan kita ora bakal luwih seneng bisa nyambungake rong kutha sing apik tenan iki kanthi layanan sing menang lan entuk penghargaan."

Flight HA81 mangkat saka Austin, Kamis lan Minggu, jam 10:10 esuk kanthi rawuh jam 1:30 sore ing Honolulu, saengga para tamu bisa mlebu ing akomodasi lan miwiti njelajah Oahu utawa nyambung menyang papat tujuan Pulau Tetangga ing Hawaii. Penerbangan saka Honolulu menyang Austin, HA82, mangkat dina Rebo lan Setu jam 10 esuk lan tekan jam 10:10 wengi

Hawaiian bakal nambah layanan AUS-HNL dadi telung penerbangan mingguan wiwit 28 Mei nganti 13 Agustus kanggo memenuhi permintaan perjalanan musim panas.

"Tekane Hawaiian Airlines ing Austin menehi kapercayan sing kuat marang pasar Austin amarga kita terus pulih saka dampak finansial saka pandemi," ujare Jacqueline Yaft, kepala pejabat eksekutif AUS. "Iki minangka tonggak sejarah sing apik kanggo bandara lan komunitas Austin sing luwih gedhe."

Print Friendly, PDF & Email