Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Breaking Mexico News Breaking News Spanyol Warta Breaking Travel Breaking News UAE Plancongan Bisnis News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Emirat miwiti maneh penerbangan menyang Mexico City liwat Barcelona

Pilih basa sampeyan
Emirat miwiti maneh penerbangan menyang Mexico City liwat Barcelona
Emirat miwiti maneh penerbangan menyang Mexico City liwat Barcelona
ditulis dening Harry Johnson

Rute BCN-MEX bakal dioperasikake karo kelas loro Emirates Boeing 777-200LR sing nawakake 38 kursi Kelas Bisnis lan 264 kursi ing Kelas Ekonomi

Print Friendly, PDF & Email
  • Emirat wis miwiti operasi kanthi aman lan mboko sithik ing jaringan
  • Layanan sing dilanjutake ing antarane Dubai-Barcelona-Meksiko bakal nglayani pelanggan Emirat ing Meksiko lan nawakake luwih akeh pilihan kanggo para turis
  • Layanan kasebut uga bakal nyedhiyakake panyambungan tambahan menyang pasar global kanggo ekspor Meksiko

Emirat ngumumake bakal miwiti maneh papat layanan mingguan menyang Mexico City (MEX) liwat Barcelona (BCN) wiwit tanggal 2 Juli 2021, mbukak maneh konektivitas lan ningkatake perdagangan lan pariwisata nalika nyedhiyakake pelanggan ing jagad kanthi luwih konektivitas, kenyamanan lan pilihan.

Rute BCN-MEX bakal dioperasikake kanthi rong kelas Emirat Boeing 777-200LR sing nawakake 38 kursi Kelas Bisnis kanthi konfigurasi 2-2-2 lan 264 kursi ing Kelas Ekonomi. Penerbangan Emirat EK255 bakal mangkat saka Dubai jam 03: 25hrs, tekan Barcelona ing 08: 35hrs sadurunge mangkat maneh jam 10: 50hrs lan tekan Mexico City jam 16:05 dina sing padha. Penerbangan bali EK256 bakal mangkat menyang Mexico City jam 19:40, teka ing Barcelona jam 13:45 nganti esuk. EK256 bakal mangkat maneh saka Barcelona ing dina sing padha jam 15:30 menyang Dubai lan tekan jam 00:15 esuk dina (kabeh lokal.

Layanan sing dilanjutake ing antarane Dubai-Barcelona-Meksiko bakal nglayani pelanggan Emirat ing Meksiko lan nawakake luwih akeh pilihan kanggo para plancong saka Eropa, India, Asia Tenggara lan Timur Tengah liwat Dubai utawa Barcelona. Layanan kasebut uga bakal nyedhiyakake panyambungan tambahan menyang pasar global kanggo ekspor Meksiko kayata alpukat, woh wohan beri, mangga, suku cadang otomotif lan pasokan medis. Emirates SkyCargo wis mbukak pesawat menyang / saka Mexico City wiwit 2014, kanthi pitung taun operasi menyang negara iki. Sajrone pandemi COVID-19, Emirates SkyCargo nglajengake konektivitas muatan menyang Kota Meksiko kanthi penerbangan freight lan penumpang, nggawa vaksin PPE lan COVID-19 sing dibutuhake banget menyang negara kasebut nalika terus ndhukung ekspor Meksiko.

Emirat wis miwiti maneh operasi kanthi aman lan mboko sithik ing jaringan. Amarga aktif nglancarake kegiatan pariwisata ing wulan Juli, Dubai tetep dadi salah sawijining tujuan plancongan sing paling populer ing donya, utamane nalika musim salju. Kutha iki mbukak kanggo pengunjung bisnis lan hiburan internasional. Saka pantai sing direndhem srengenge lan kegiatan warisan dadi fasilitas perhotelan lan hiburan kelas internasional, Dubai nawakake macem-macem pengalaman kelas dunia. Minangka salah sawijining kutha pertama ing donya sing entuk cap Travel Aman saka Dewan Perjalanan lan Pariwisata Dunia (WTTC) - sing nyengkuyung langkah-langkah komprehensif lan efektif Dubai kanggo njaga kesehatan lan keamanan tamu.

Pelanggan Emirat saka UAE lan saindenging jagad saiki bisa ngrancang lelungan kanthi gampang lan gampang amarga Meksiko tetep mbukak kanggo turis lan pengunjung. Meksiko minangka tujuan populer kanggo turis bisnis lan hiburan global, utamane saka UEA, Spanyol, Pakistan, Singapura, Mesir lan Libanon. Meksiko uga dadi papan kanggo komunitas Timur Tengah sing saiki bisa nggunakake layanan kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.