VistaJet nyathet kenaikan penerbangan 81 persen menyang Hawaii

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
VistaJet nyathet kenaikan penerbangan 81 persen menyang Hawaii

VistaJet nglaporake kenaikan substansial ing tujuan Amerika Utara

Print Friendly, PDF & Email
  • Pantai Barat, Karibia lan Meksiko siap bali maneh ing level pra-pandemi
  • Pelanggan ujar manawa minat banget kanggo tujuan Amerika Utara ing pesisir Barat, Karibia lan Meksiko
  • Lalu lintas menyang Hawaii tambah 81% ing rong wulan pertama 2021 yen mbandhingake karo lalu lintas pra-pandemi 2020

VistaJet, perusahaan penerbangan bisnis global, dina iki ngumumake kenaikan jumlah penerbangan mlebu menyang pasar lelungan populer, kalebu bisnis penerbangan pribadi lan tujuan plancongan kaya Los Angeles lan Las Vegas.

Nggambarake indikasi positif babagan rebound industri lelungan, iki uga nuduhake ketergantungan terus ing lelungan pribadi amarga kesehatan lan keamanan tetep dadi perhatian utama para turis Amerika. Saklawasé 80% wong UHNW luwih condong tinimbang sadurunge kanggo lelungan nganggo jet pribadi, sing nganggep solusi penerbangan luwih aman lan andal.

Ing ngisor iki ana limang tujuan ing endi VistaJet wis ngalami panjaluk sing dikarepake:

  • California: VistaJet nyathet kenaikan lalu lintas 57% menyang wilayah Los Angeles sing luwih gedhe nalika mbandhingake wulan Januari nganti Februari 2021. Kajaba iku, ana kenaikan 7% saka jumlah penerbangan sing mangkat saka Bay Area nalika mbandhingake pre-pandemi Januari 2019 nganti 2021. Lelungan saka wilayah lokal nganti tujuan internasional kalebu Amerika Tengah, Karibia lan Jepang.
  • Kepulauan Virgin Inggris: Layanan menyang Kepulauan Virgin Inggris wis luwih saka tikel kaping pindho. VistaJet ngarepake lalu lintas menyang wilayah iki bakal terus dikarepake nalika para pelanggan katon njelajah, santai lan sambung maneh ing tujuan sing luwih adoh.
  • Hawaii: Lalu lintas menyang pulau-pulau tambah 81% ing rong wulan pertama 2021 yen mbandhingake karo lalu lintas pra-pandemi 2020. VistaJet ngarepake kenaikan lalu lintas bakal tetep konsisten amarga klien golek cuaca tropis ing taun iki.
  • Las Vegas: Ing wulan Januari 2021, lalu lintas menyang wilayah iki nyedhaki level pra-pandemi 2020. Ing wulan Februari 2021, VistaJet lagi ngerteni lalu lintas internasional menyang wilayah iki lan ngarepake permintaan ing saindhenging taun bakal tambah akeh.
  • Cabo, Meksiko: Nalika mbandhingake musim gugur 2019 nganti musim gugur 2020, ana kenaikan 900% tekan Cabo; VistaJet ngarepake tren iki bakal dilanjutake ing taun 2021 nalika pelanggan golek hawa panas.

Keamanan lan lelungan wis dadi padha, lan industri penerbangan pribadi ngalami kenaikan kaping pisanan ing taun pertama, kalebu kenaikan 29% Anggota anyar ing VistaJet - sing isih kalebu bagean saka pasar potensial pesawat jet pribadi. Minangka perusahaan penerbangan pribadi pertama lan mung sejatine sing ngatur penerbangan menyang luwih saka 187 negara, VistaJet siyap bakal dadi pucuking lelungan Amerika Utara lan internasional. VistaJet wis ndeleng akeh pesenan, kanthi panjaluk nyopir luwih saka 50% armada klompok menyang AS. Saiki, para pelanggan ngutarakake minat sing luwih dhuwur ing tujuan Amerika Utara ing pesisir Kulon, Karibia lan Meksiko.

Print Friendly, PDF & Email