Breaking News Internasional Breaking Jamaica News Caribbean Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Mewah News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

Sandals Resorts miwiti misi kesinambungan wit 10,000

Pilih basa sampeyan
Sandals Resorts miwiti misi kesinambungan wit 10,000
Sandals Resorts miwiti misi kesinambungan wit 10,000

Sandals Resorts International liwat Yayasan Sandal sing dirayakake ing Dina Bumi kanggo nggabungake para tamu kanggo upaya kelestarian lingkungan.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Sandals Resorts nambah dedikasine kanggo konservasi lingkungan lan laut.
  2. Yayasan Sandals miwiti misi intensif nandur 10,000 wit, kayu, lan wit bakau kanggo nglindhungi zona darat lan pesisir ing saindenging Karibia.
  3. Tanduran wit diidentifikasi minangka kegiatan praktis kanggo mbantu nyuda ancaman saka perubahan iklim.

Ing Dina Bumi, Sandals Resorts International ngurmati komitmen jangka panjang kanggo konservasi lingkungan lan laut kanthi ngrayakake kerja tangan filantropi, Yayasan Sandal sing ora duwe bathi sing nyoroti hubungan sing bisa ditemokake ing antarane pengunjung lan sing dikunjungi.

Ing taun iki, Yayasan Sandal miwiti misi intensif nandur 10,000 wit, kayu, lan bakau kanggo nglindhungi zona darat lan pesisir ing saindenging Karibia.         

Miturut Ketua Eksekutif SRI, Adam Stewart, ahli babagan hubungan antara pariwisata lan pengaruhe ing ekonomi lokal, sukses pariwisata lan mata pencaharian masarakat Karibia bisa uga ana gandhengane karo kesehatan lingkungan. "Minangka negara-negara pulau cilik, kemampuan kita ngreksa lan nglindhungi kaendahan uga produktivitas saka lahan kita penting banget. Pramila kita makarya karo petani lan nelayan lokal babagan cara kanggo ngrampungake panjaluk; merekrut, nglatih lan nawakake kemajuan pendhidhikan kanggo wong Karibia sing diinvestasikan kanthi unik ing tembe mburine; lan kenapa ing Dina Bumi, kita ngrayakake gaweyan Yayasan sing wis nggawe gampang kanggo wong-wong sing ngunjungi wilayah kita, supaya melu sukses, "ujare Stewart.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.