Selebriti renang Bulgaria nggoleki Seychelles kanggo tantangan renang sabanjure

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Selebriti renang Bulgaria nggoleki Seychelles kanggo tantangan renang sabanjure

Terkenal amarga perairan murni sing apik, Seychelles bakal narik minat internasional maneh ing adegan banyu terbuka nalika selebriti renang Bulgaria Tsanko Tsankov mratelakake kepinginan kanggo entuk gelar atlet internasional pertama sing bisa renang ing antarane pulau utama Mahé lan pulau utama La Digue.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Tsankov minangka juara nasional lan nduwe rekor kaping pirang-pirang gelar ing jagad renang.
  2. Seychelles bakal dadi tuan rumah Seri Terbuka Banyu Terbuka Fédération Internationale de Natation (FINA) ing wulan Oktober.
  3. Kolam renang sing nyenengake iki bakal nggawa olahraga, budaya, lan turisme ing sawijining acara sing nyenengake.

Seychelles, negara pertama sing dadi tuan rumah Seri Terbuka Banyu Fédération Internationale de Natation (FINA) ing wilayah Afrika, diteliti kanggo dadi tuan rumah acara open water luar biasa sing bakal ditindakake ing Oktober 2021.

Tsanko Tsankov minangka juara nasional lan nduwe rekor kaping loro, Wakil Juara Master Dunia FINA kaping pindho kanthi medley 200 m lan freestyle 400 m lan Master of Sports.

Acara kasebut bakal tujuan kanggo nggabungake olahraga lan budaya kanthi nambah visibilitas tujuan.

Print Friendly, PDF & Email