24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Mesir Breaking News Warta Pamrentah News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Rusia Breaking News Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Mesir lan Rusia setuju kanggo nerusake penerbangan penumpang sing dijadwalake ing antarane negara-negara

Mesir lan Rusia setuju kanggo nerusake penerbangan penumpang sing dijadwalake ing antarane negara-negara
Mesir lan Rusia setuju kanggo nerusake penerbangan penumpang sing dijadwalake ing antarane negara-negara
ditulis dening Harry Johnson

Penerbangan Rusia kanggo bali menyang Sharm El-Sheikh lan Hurghada

Print Friendly, PDF & Email
  • Pratandha wis disepakati kanggo mulihake layanan udara lengkap antara Federasi Rusia lan Republik Arab Mesir
  • Layanan udara sing dijadwalake antara Moskow lan Kairo dilereni maneh ing taun 2020 amarga pandemi virus corona
  • Obrolan antarane loro presiden kasebut nyangkut kabeh masalah hubungan bilateral, utamane ana hubungane karo kerja sama ing bidang pariwisata

Wakil resmi kantor kepala negara Mesir ngumumake dina iki yen presiden Mesir lan Rusia setuju babagan resume penerbangan ing antarane rong negara kasebut, kalebu wilayah resor Mesir.

Miturut pejabat Mesir, "pacelathon ing antarane rong pimpinan kasebut gegayutan karo kabeh masalah hubungan bilateral, utamane ana hubungane karo kerja sama ing bidang pariwisata."

"Kesepakatan digawe babagan resume penerbangan kanthi lengkap ing antarane bandara loro negara kasebut, kalebu Hurghada lan Sharm el-Sheikh," ujare pejabat kasebut.

"Iki disepakati manawa layanan sing cocog bakal menehi paramèter praktis kanggo resuline penerbangan saka Rusia menyang kutha Hurghada lan Sharm el-Sheikh," ujare layanan pers Kremlin sawise obrolan telpon ing antarane presiden loro kasebut.

"Amarga kesimpulan kerja sama kanggo njamin standar keamanan penerbangan sing dhuwur ing bandara Mesir, wis disepakati kanthi prinsip kanggo mulihake layanan udara lengkap antara Federasi Rusia lan Republik Arab Mesir, sing selaras karo sifat kekancan ing antarané rong negara lan masarakat, "tambah Kremlin.

Layanan udara sing dijadwalake antarane Moskow lan Kairo wis diwiwiti maneh ing wulan Januari 2018 sawise ditutup amarga bencana pesawat Rusia ing November 2015. Nanging, iki ditanggepi maneh ing taun 2020 amarga pandemi virus corona.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.