Aturan COVID anyar kanggo Italia wiwit dina Senen, 26 April

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Aturan COVID anyar kanggo Italia wiwit dina Senen, 26 April

Kepiye tembung saka Paus Francis saka Dina Bumi wingi cocog karo aturan anyar kanggo Italia sing ditemtokake minangka keputusan pamrentah Italia sing ngusulake langkah-langkah pencegahan lan kebebasan bersyarat kanggo warna-warna wilayah kasebut?

Print Friendly, PDF & Email
  1. Paus ujar: Kita kudu ngobati hubungan sing rusak iki, sing penting kanggo nyengkuyung awake dhewe lan kabeh pola urip.
  2. Keputusan PM Draghi sing anyar nggawe konsesi, watesan, larangan, lan aturan kanggo obah ing njaba lan ing wilayah regional kanthi kahanan warna.
  3. Ana demonstrasi massal saben dina ing alun-alun Italia utama ing ngarep gedhong pamrentah ing Roma.

Pesen Paus Francis nalika Hari Bumi yaiku, "Kita wis ngilangi ikatan sing nggabungake kita karo Sang Pencipta, kanggo manungsa liyane lan kabeh makhluk liyane." Paus Francis nulis iki ing Twitter kanthi negesake manawa "kita kudu ngobati hubungan sing rusak iki, sing penting kanggo nyengkuyung awake dhewe lan kabeh pola urip."

Kalender pambukaan maneh Perdana Menteri anyar saka Italia Keputusan Mario Draghi wiwit tanggal 26 April nganti 31 Juli nggawe konsesi, watesan, larangan, lan aturan kanggo obah ing njaba lan ing wilayah regional kanthi kahanan warna. Aturan COVID anyar kanggo Italia uga matesi jumlah wong sing bisa nggunakake perusahaan kasebut lan ing kahanan apa wae saliyane peraturan sing isih bisa ngukum sektor katering.

Mbingungake

Minangka kegiatan liyane kayata olahraga, bioskop, bioskop, pameran, lan liya-liyane, iki ora duwe bab gedhe babagan keputusan kasebut. Kaya ing labirin sing angel dipindhah, saengga bagean gedhe saka masarakat saiki wis kesel, ringkih, utawa ora gelem manut karo dekrit, nuwuhake keraguan babagan pangerten dhasar kasebut.

Print Friendly, PDF & Email