24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Montenegro Breaking News wong Mbangun maneh Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

WTN Executive kanggo memimpin Montenegro ing Kebijakan lan Strategi Pariwisata

Mbangun maneh lelungan anyar Travel karo Resiliensi Pariwisata Global lan Pusat Manajemen Krisis
mbangun maneh.lancaran
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Aleksandra Gardasevic-Slavuljica, pimpinan Jaringan Pariwisata Dunia (WTN) saiki uga dadi direktur kebijakan lan strategi turisme ing Montenegro.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Kepala Babagan Balkan kanggo Jaringan Pariwisata Dunia (WTN), Aleksandra Gardasevic-Slavuljica wis munggah pangkat
  2. Aleksandra Gardasevic-Slavuljica saiki uga dadi Direktur Jenderal Kebijakan lan Strategi Pariwisata ing Kementerian Pembangunan Ekonomi ing Montenegro
  3. Iki ndadekake kemitraan antarane WTN lan Montenegro menyang level anyar.

Juergen Steinmetz, ketua WTN ngaturake ucapan selamat: "Kabeh kita ing WTN ngucapake selamat marang Aleksandra amarga janjian penting kasebut. Aleksandra wis dadi bagean integral ing organisasi kita lan tanggung jawab minangka pemain pariwisata global menyang level sabanjure. Muga-muga bisa slamet, lan bisa ngrewangi supaya bisa.

Jaringan Pariwisata Dunia (WTM) diluncurake dening rebuilding.travel


Kita ngarep-arep bisa kerja bareng Aleksandra lan Montenegro kanggo mbangun maneh lelungan. ”

Aleksandra Gardasevic-Slavuljica ngandika:
"Iki minangka tantangan profesional sing apik lan pengakuan gedhe kanggo aku. Rasane enak banget nalika ana wong sing ngakoni gaweyan lan ilmu sampeyan lan nalika dadi rekomendasi utama kanggo proyek kasebut. Sampeyan bisa uga kaget karo pratelanku, nanging aku ujar amarga ana sebab. Muga-muga Montenegro ora mung mlaku-mlaku ing pariwisata lan pemulihan kovid, nanging uga ing proses nggawe masarakat meritokratik, ing endi masarakat bakal dianugerahi miturut katrampilan lan pengetahuane. 

Kita isih isih dawa, nanging aku yakin manawa mengko Montenegro bakal dadi mutiara Mediterania, nanging sejatine. Aku kudu ujar lan ujar keras yen aku menehi kredit paling gedhe kanggo kolega saka Jaringan Pariwisata Dunia. Dadi anggota tim, aku wis sinau akeh saka sampeyan kabeh. Aku rumangsa kuwat amarga duwe WTN minangka dhukungan lan mentorku. ”

Jaringan Pariwisata Dunia nggampangake diskusi lelungan karo para pemimpin pariwisata ing 127 negara. Kanggo anggota lan informasi luwih lengkap, kunjungi www.wtn.travel

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.