Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Investments LGBTQ Mexico Breaking News News wong Keslametan Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Konferensi pers pembukaan KTT WTTC ing Cancun durung siyap ditakonake

gambar whatsapp 2021 04 25 jam 11 56 56 1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Donya plancongan lan pariwisata nggolek jawaban kanggo Cancun. Dina Senen lan Selasa WTTC bakal nganakake pertemuan puncak pertama. Ana pangarepan gedhe. Apa bisa dikirim?

Print Friendly, PDF & Email
  1. Cancun ana ing Negara Bagian Meksiko Quintana Roo.
  2. Ing Resort Istana Bulan ing Cancun, Jagad Pariwisata saiki bakal teka bareng Dewan Wisata lan Pariwisata Dunia KTT.
  3. Ana akeh pitakon lan ora ana wangsulan ing konferensi pers sadurunge mbukak.

CEO WTTC Gloria Guevara lan Gubernur Quintana Roo, Carlo Joaquin, njaluk media supaya rawuh ing sawijining konferensi pers ing ruangan A ing pusat konvensi Moon Palace, dina Minggu jam 11.00 esuk. Wartawan muncul kanthi tepat wektu lan akeh wong sing ngenteni njaluk wangsulan babagan pertemuan puncak WTTC sing bisa dadi tren kanggo nggawe sektor perjalanan global ing jalur sing bener. Konferensi kasebut diwiwiti udakara udakara jam, lan wartawan ngenteni takon.

Kepiye KTT iki ora mung dadi presentasi menarik saka sponsor kayata Global Rescue utawa Pariwisata Arab Saudi? Iki minangka kasempatan, lan mesthine para pembuat kebijakan ngganti solusi sing diwenehake dening sektor swasta. WTTC ngaku makili sektor swasta iki.

Ing acara pers dina iki diumumake manawa pariwisata mudhun udakara 50% ing saindenging jagad. Gubernur matur nuwun marang WTTC lan WTTC matur nuwun marang gubernur ..

Pitakon liyane ora dijawab. Wartawan nampa buku warna-warni ing Cancun nanging ora diwenehi kesempatan kanggo takon.

Kabeh wong sing mlebu kamar kudu mriksa suhu. Kursi jarak 6 kaki, nanging nalika Gloria lan Gubernur ninggalake acara kasebut, jarak sosial ora dadi masalah maneh. Ora ana keamanan kanggo njaga jurnalis agresif lan menehi CEO WTTC lan Gubernur supaya bisa metu saka ruangan kasebut.

Kasenengan acara fisik babagan ngluncurake maneh industri pariwisata pancen gedhe banget. WTTC kudu dikreditake kanggo narik puncak iki kanthi kabeh kemungkinan.

Rong dina sabanjure bakal ditampilake, lan eTurboNews bakal Urip acara ing kabeh situs web eTN dina Senen lan Selasa.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.