Airport Asosiasi Warta aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality LGBTQ News Keslametan Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Vaksinasi lan Siap Plancong menyang Eropa?

Vaksinasi lan Siap Plancong menyang Eropa?
uvleyen
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Eropa wis ditutup kanggo wong Amerika lan turis non Uni Eropa meh setaun. Iki bisa diganti sakcepete dadi pengunjung sing divaksinasi.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Liburan Eropa bisa uga dadi kasunyatan ing musim panas iki, kalebu kanggo para turis Amerika sing pengin ngunjungi Eropa
  2. Ursula von der Leyen minangka presiden Komisi Eropa lan ujar kasebut nalika wawancara media dina iki.
  3. Plancongan menyang Eropa nalika preinan bakal mbukak mung kanggo pengunjung sing divaksinasi, nanging ora kanggo kabeh. Ngerti bedane.

Warga Amerika divaksinasi kanthi jumlah vaksin kanthi vaksin Pfizer, Moderner, utawa Johnson & Johnson. Akeh negara Persemakmuran nggunakake Astra Zeneca. Iki bakal nduweni kualifikasi kanggo mlebu ing Uni Eropa lan dianggep divaksinasi kanthi lengkap.

Pengunjung saka negara sing nggunakake Sputnik utawa vaksin China bisa uga ora kalebu.

Vaksin kasebut kudu disertifikasi dening Agen Kedokteran Eropa (Ema).

Kepala ing Komisi Eropah ujar manawa Uni Eropa bakal ngganti kabijakan, miturut kondisi tartamtu, sawise luwih saka setahun sing biasane nglarang lelungan sing ora penting.

Bukak kaca sabanjure kanggo maca babagan kahanan kaya ngono.

"Wong Amerika, miturut pamrihku, nggunakake vaksin sing disetujoni Badan Obat Eropa," Ursula von der Leyen, presiden Komisi Eropa, ujar dina Minggu ing sawijining wawancara karo The Times ing Brussels. "Iki bakal ngaktifake gerakan bebas lan lelungan menyang Uni Eropa.

Garis wektu sing tepat ora diluncurake, nanging preinan Musim Panas bisa uga ana ing cakrawala akeh wong Amerika, Kanada, Australia lan liya-liyane.

Ursula Gertrud von der Leyen minangka politisi lan dokter Jerman sing wis dadi Presiden Komisi Eropa wiwit 1 Desember 2019.

Iki bisa dadi titik diskusi nalika KTT WTTC Pemimpin Pariwisata lan Pariwisata sing ana ing Cancun. Soal etika kanggo ngidini wong sing divaksinasi lelungan dibandhingake karo sing ora divaksinasi wis dadi topik sing panas ing AS, ing Eropa lan ing papan liya.

Jaringan Pariwisata Dunia anggota kayane seneng langkah EC ing survey flash singkat sing ditindakake WTN sawetara menit kepungkur.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.