24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Dewan Pariwisata Afrika Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Cote d'Ivoire Breaking News News Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UAE Maneka Warta

Qatar Airways ngluncurake telung penerbangan mingguan menyang Abidjan, Côte d'Ivoire

Qatar Airways ngluncurake telung penerbangan mingguan menyang Abidjan, Côte d'Ivoire
Qatar Airways ngluncurake telung penerbangan mingguan menyang Abidjan, Côte d'Ivoire
ditulis dening Harry Johnson

Qatar Airways tetep setya karo pasar Afrika, ngembangake jaringan ing saindenging bawana lan menehi konektivitas sing lancar menyang jaringan tujuan paling gedhe

Print Friendly, PDF & Email
  • Layanan kanggo Abidjan, Côte d'Ivoire liwat Accra bakal diwiwiti tanggal 16 Juni 2021
  • Abidjan minangka tujuan anyar nomer papat ing Afrika sing diumumake dening Qatar Airways wiwit wiwitan pandemi kasebut
  • Layanan Abidjan bakal dioperasikake karo maskapai Boeing 787 Dreamliner sing canggih

Qatar Airways seneng ngumumake bakal ngoperasikake telung penerbangan mingguan menyang Abidjan, Côte d'Ivoire liwat Accra wiwit tanggal 16 Juni 2021 dadi tujuan anyar kaping papat ing Afrika sing diumumake dening maskapai nasional Negara Bagian Qatar wiwit wiwitan pandemi kasebut. Layanan Abidjan bakal dioperasikake dening maskapai Boeing 787 Dreamliner sing paling canggih kanthi 22 kursi ing Kelas Bisnis lan 232 kursi ing Kelas Ekonomi.

Qatar Airways Kepala Eksekutif Grup, Tuan Akbar Al Baker, ujar: "Kita seneng banget ngluncurake penerbangan menyang Abidjan, tujuan anyar sing kaping papat ing Afrika wiwit pandemi kasebut diwiwiti. Ing Qatar Airways, kita tetep setya karo pasar Afrika, ngembangake jaringan ing saindenging bawana lan menehi konektivitas sing lancar menyang jaringan tujuan paling gedhe ing saindenging Asia-Pasifik, Eropa, Timur Tengah lan Amerika Utara. Kita matur nuwun banget marang Pamrentah Côte d'Ivoire kanggo dhukungan kanggo ngluncurake penerbangan kasebut, nyedhiyakake kesempatan kanggo nggabungake kulawarga lan kanca karo wong sing dikasihi ing saindenging jagad. Kita ngarep-arep bisa kerja bareng karo mitra ing Côte d'Ivoire kanggo terus nambah rute iki lan ndhukung pemulihan pariwisata lan perdagangan ing wilayah kasebut. "

Pandemi COVID-19 global nggawe tantangan sing durung pernah ana sadurunge ing industri penerbangan lan, sanajan iki, Qatar Airways ora nate mandheg anggone makarya lan kerja kanthi temen-temen kanggo nggawa wong kanthi aman lan andal sajrone krisis. Maskapai iki uga nambah pitung tujuan anyar sajrone 12 wulan kepungkur kalebu San Francisco lan Seattle ing AS, Abuja, Accra lan Luanda ing Afrika, lan Brisbane lan Cebu ing Asia Pasifik. Maskapai iki uga bubar ngumumake bakal nglanjutake layanan menyang Khartoum, Sudan, kanthi papat penerbangan mingguan wiwit 11 Mei 2021.

Operator nasional Negara Bagian Qatar terus mbangun jaringan, sing saiki ana luwih saka 130 tujuan kanthi rencana nambah luwih saka 1,200 penerbangan mingguan menyang luwih saka 140 tujuan ing pungkasan Juli 2021. Kanthi frekuensi luwih akeh ditambahake menyang hub utama, Qatar Airways nawakake panyambungan sing padha karo penumpang, saengga gampang lelungan nalika dikepengini. Qatar Airways uga nawakake konektivitas sing kuat karo Asia-Pasifik karo tujuan kayata Kuala Lumpur, Singapura, Jakarta lan Manila lan liya-liyane.

Jadwal Penerbangan Senin, Rebo & Jumuah:

Doha (DOH) tumuju Abidjan (ABJ) QR1423 mangkat: 02:20 teka: 09:10

Abidjan (ABJ) menyang Doha (DOH) QR1424 mangkat: 17:20 teka: 06:10 +1

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.