Resor Internasional Shanghai: 5 taun, $ 6.16 milyar, 83 yuta pengunjung

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Resor Internasional Shanghai: 5 taun, $ 6.16 milyar, 83 yuta pengunjung

Shanghai International Resort nglaporake luwih saka 40 milyar yuan ing pendapatan pariwisata sajrone 5 taun

Print Friendly, PDF & Email
  • Shanghai International Resort nampi luwih saka 83 yuta pengunjung wiwit 2016
  • Resor kasebut nyathet udakara 14.09 yuta turis ing taun 2020
  • Resor kasebut bakal nganakake udakara 150 acara ing taun iki

Shanghai International Resort nglaporake manawa wis entuk luwih saka 40 milyar yuan (udakara $ 6.16 milyar) ing pendapatan pariwisata wiwit dibukak kanggo umum limang taun kepungkur ing 2016.

Miturut pamrentahan resor, omah saka Shanghai Disneyland wis ndeleng luwih saka 83 yuta pengunjung wiwit dibukak ing 2016.

Sanajan ana pengaruh wabah COVID-19, resor kasebut nyathet udakara 14.09 yuta turis ing taun 2020, udakara 80 persen pengunjung mili ing taun sadurunge, ngasilake udakara 7 milyar yuan.

Resor kasebut bakal nganakake udakara 150 acara ing taun iki, kalebu festival lavender lan minggu film. Kampung Musik Internasional Shanghai, sing dununge ing resor kasebut, uga diarepake bakal dibukak maneh.

Print Friendly, PDF & Email