Menteri Pariwisata Jamaika melu ing KTT Global WTTC ing Meksiko

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Apa lelungan mbesuk kalebu bagean saka Generation-C?

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, gabung karo para pengambil keputusan turisme global liyane ing Meksiko akhir minggu iki, kanggo KTT Global Travel and Tourism Council (WTTC) Global 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  1. KTT Global WTTC lagi diatur kanthi kemitraan karo Pamrentah Quintana Roo.
  2. Tema acara kasebut yaiku "Nyawijikake Dunia kanggo Pamulihan" lan diwiwiti saka 25-27 April ing Cancun.
  3. Hon. Bartlett bakal gabung karo Presiden & CEO Asosiasi Perjalanan AS, Gubernur Yucatán, lan Menteri Perdagangan Luar Negeri & Pariwisata kanggo Peru kanggo diskusi panel.

Nalika ing Meksiko, Menteri Pariwisata Jamaika bakal melu sawetara rapat karo pimpinan global lan industri utama kayata Menteri Pariwisata kanggo Kerajaan Arab Saudi, Ahmed Al-Khateeb; Mantan Presiden Kolombia lan sing nampa Hadiah Nobel Perdamaian 2016, Juan Manuel Santos; Chris Nassetta, Presiden lan CEO saka Hilton lan Ketua WTTC uga Presiden lan CEO Carnival Corp. & Plc (Cruise), Arnold W. Donald.

KTT kasebut uga bakal ngidini Menteri Bartlett lan perwakilan sektor pariwisata internasional liyane kanggo ngrampungake diskusi sing ditindakake WTTC, babagan level dhukungan sing bakal diwenehake kanggo gunung geni sing kena pengaruh Saint Vincent lan Grenadines. Iki nderek diskusi anyar sajrone rapat WTTC sing dipimpin dening Menteri Bartlett, nglibatake Hon. Ralph Gonsalves, Perdana Menteri Saint Vincent lan Grenadines.

Pak Bartlett uga bakal ngrembug babagan turisme multi-tujuan lan strategi sing bakal rampung kanggo implementasine, karo wakil saka Republik Dominika, Panama, Meksiko, lan Costa Rica.

Print Friendly, PDF & Email