Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Menteri Pariwisata ing WTTC njaluk karo sektor publik lan swasta supaya bisa kerja sama

Menteri Pariwisata terkemuka ing donya gabung bebarengan kanggo ndorong sektor publik lan swasta supaya bisa kerja sama kanggo nylametake Perjalanan & Pariwisata ing World Travel & Tourism Council (WTTC).

Print Friendly, PDF & Email
  1. Riset WTTC nuduhake pengaruh COVID-19 ing sektor iki wis 18 kaping luwih elek tinimbang kacilakan finansial 2008.
  2. Menteri setuju manawa kolaborasi publik lan pribadi sing cedhak bakal dadi kunci kanggo sektor sing nguripake ekonomi global.
  3. Presiden & CEO WTTC ujar manawa serius saka pengaruh COVID-19 ora bisa dianggep luwih.

Pesen penting saka Menteri Pariwisata ing WTTC teka ing sesi Dialog Pemimpin Global ing KTT Global tahunan WTTC 2021, sing dianakake ing Cancun Mexico minggu iki sajrone acara sing dianakake saiki ing Cancun, Meksiko.

Menteri-menteri utama lan pimpinan bisnis melu ing acara kasebut, sing ngidini para pihak sing melu forum ngrembug babagan sektor Travel & Pariwisata kanthi aman bisa urip maneh lelungan internasional lan mbantu ngasilake ekonomi global.

Difasilitasi dening jurnalis perjalanan AS Peter Greenberg, para menteri kasebut mbalek maneh taun kepungkur lan nuduhake babagan pandemi sing parah tumrap sektor kasebut lan kepiye penting supaya tumindak saiki bisa nyekel keruntuhan bisnis lan kerugian puluhan ewu proyek.

Print Friendly, PDF & Email