Asosiasi Warta Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Caribbean Warta Pamrentah Industri Hospitality Investments Warta Breaking Jamaika Warta Industri Rapat News Mbangun maneh Warta Pecah Arab Saudi Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

Kemitraan Jamaika Saudi nggawe pariwisata dadi luwih tangguh

Kemitraan Jamaika Saudi nggawe pariwisata dadi luwih tangguh
Kemitraan Jamaika Saudi nggawe pariwisata dadi luwih tangguh

Papan kanggo rapat sela-sela antara Menteri Pariwisata Jamaika lan Arab Saudi ana ing Cancun, Meksiko, nalika KTT Global Travel & Pariwisata (WTTC) sing diwiwiti tanggal 25-27 April 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Kaloro Menteri Pariwisata saka Jamaika lan Arab Saudi rapat kasebut ngrembug babagan ketahanan pariwisata.
  2. Pusat Manajemen Ketahanan & Krisis Global (GTRCMC) saiki duwe mitra lan panyengkuyung sing padha ing bentuk Saudia Arabia.
  3. Menteri Bartlett diundang Menteri Al-Khateeb kanggo gabung karo Dewan Akademi Pariwisata Global sing bakal ndhukung pelatihan lan pembangunan kanggo Pusat kasebut.

Ing rapat kasebut, Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, lan Yang Mulia Ahmed Al-Khateeb, Menteri Pariwisata Kerajaan Arab Saudi, seneng ngombe kopi Meksiko nalika diskusi nggawe dheweke nggawe ketahanan pariwisata ing papan sing luwih kuat.

Wis nyurung WTTC lan Organisasi Pariwisata Dunia PBB (UNWTO), Pusat Manajemen Ketahanan & Krisis Global (GTRCMC) saiki duwe mitra lan pendukung sing padha - Pamrentah Saudi Arabia.

Rembugan lan kesepakatan diwiwiti babagan kolaborasi nggawe Pusat Manajemen Ketahanan & Krisis ing Riyadh, Saudi Arabia. Menteri Bartlett diundang Menteri Al-Khateeb kanggo gabung karo Dewan Akademi Pariwisata Global sing bakal ndhukung pelatihan lan pembangunan kanggo Pusat kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.