Airlines aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Lelungan Rel tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

TAP Air Portugal ngumumake kemitraan alur udara ing Eropa

TAP Air Portugal ngumumake kemitraan alur udara ing Eropa
TAP Air Portugal ngumumake kemitraan alur udara ing Eropa
ditulis dening Harry Johnson

Kemitraan anyar ngidini pelanggan TAP pesen tiket kereta api kecepatan tinggi magepokan karo tarif ing Eropa

Print Friendly, PDF & Email
  • TAP Air Portugal mlebu perjanjian karo panyedhiya solusi intermodal udara-rel
  • Kesepakatan anyar ngembangake jaringan maskapai ing Jerman, Italia, UK, Switzerland, Austria, Holland, lan Belgia
  • Pelanggan TAP bisa pesen tiket kereta ing sepur kanthi kecepatan tinggi, lan perusahaan rel kalebu kemitraan

TAP Air Portugal lan AccesRail, panyedhiya solusi intermodal udara-udara, wis mlebu perjanjian sing menehi luwih akeh tujuan lan keluwesan kanggo saben wong. Kemitraan kasebut ngidini para pelanggan TAP bisa pesen tiket kereta api kecepatan tinggi magepokan karo tarif ing Eropa.

Persetujuan anyar karo AccesRail ngidini TAP Air Portugal kanggo nggedhekake lan nglengkapi jaringan, nggawa luwih akeh manfaate, ngembangake jaringan rute maskapai ing Jerman, Italia, Inggris, Swiss, Austria, Holland, lan Belgia. Ngidini para pelanggan bisa tiket tiket kereta, ing sepur kanthi kecepatan tinggi, karo perusahaan rel kalebu ing kemitraan, nalika tuku lelungan udhara ing situs web TAP, utawa liwat sistem distribusi GDS ing agensi perjalanan ing saindenging jagad.

Sambungan ril kasebut ndadekake luwih cepet lelungan menyang tengah sawetara kutha Eropa, amarga dioperasikake menyang lan saka stasiun sepur pusat, dening operator transportasi rel lokal, kayata Deutsche Bahn, ing Jerman; Trenitalia, ing Italia; Transpennine / GWR ing Inggris; SBB, Swiss; OBB ing Austria; lan SNBC ing Walanda lan Belgia. Mula, maskapai Portugis saiki nawakake jangkoan menyang kutha liyane, kalebu kutha sing ora dilayani bandara, menehi fleksibilitas, penak, lan kesederhanaan kanggo para penumpang nalika milih lelungan.

Kemitraan anyar iki uga nguatake potensial hub TAP ing Lisbon, nambah konektivitas lan untung. Miturut konteks sektor pariwisata saiki, perusahaan kudu nggawe awake dhewe lan golek kesempatan anyar lan sinergi anyar, investasi ing pertumbuhane lan njamin keberlanjutan jangka panjang.

"Kita seneng banget bisa duwe merek TAP Air Portugal sing kasedhiya kanggo luwih akeh wong ing Eropa. Kanthi kemitraan inter-modal sing penting iki, saiki akeh wong Eropa sing bisa tuku produk sing integral lan luwih sustainable kanggo teka ing Portugal. Ngubungake rel lan udara iku penting banget kanggo masa depan sing berkelanjutan, lan kemitraan karo Access Rail ngidini kita nggawe platform kanggo nggayuh tujuan kasebut, "ujare Arik De, Chief Revenue & Network Officer ing TAP.

AccesRail, sing wis dioperasikake ing pasar luwih saka 20 taun, minangka perusahaan paling gedhe ing sektor perjalanan intermodal, dadi mitra sawetara maskapai penerbangan lan perusahaan sing ngoperasikake kreta kecepatan tinggi ing macem-macem negara.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.