24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel China Breaking News Industri Hospitality News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

China siap kanggo rekor lelungan Dina Buruh

China siap kanggo rekor lelungan Dina Buruh
China siap kanggo rekor lelungan Dina Buruh
ditulis dening Harry Johnson

Perjalanan domestik Dina Buruh China taun iki dadi telung faktor: ngeculake permintaan sing entek, kontrol COVID-19 lan pemasaran imajinatif

Print Friendly, PDF & Email
  • Plancongan Dina Buruh domestik ing China taun iki bakal ngluwihi tingkat pra-pandemi
  • Kurang luwih akeh wong sing lelungan minangka bagean saka klompok musim semi iki
  • Plancongan metu isih meh mokal kanggo wong Tionghoa

Plancongan domestik Tiongkok sajrone preinan Dina Tenaga Kerja bakal ngluwihi tingkat pra-pandemi kanthi substansial, miturut riset sing ditindakake dening analis industri.

Ing taun-taun pungkasan, Dina Buruh wis dadi preinan nasional sing penting. Ing taun 2008 iki dipotong maneh wiwit istirahat pitung dina nganti istirahat telung dina; nanging ditambah nganti patang dina ing taun 2019 lan limang dina suwene rong taun. Mula, kanggo wong-wong sing ana ing industri plancongan lan keramahan, diantu-antu banget.

Ing pertengahan April, total tiket pesawat diterbitake kanggo lelungan sajrone periode puncak, 1st - 5th Mei, ana 5.8% sadurunge ing wektu sing padha ing 2019 lan pesenan kanggo periode liburan, 28th April - 9th Mei, luwih dhisik 9.8%.

Ibukutha China, Beijing, lan Shanghai, ing endi Resor Disney ngrayakake 5th ulang tahun kanthi 'Year of Magical Surprise', bakal dadi tujuan sing paling populer kanggo plancongan musim semi iki, kanthi pesenan saben 31.4% lan 9.7% luwih dhisik. Kutha paling kidul ing negara kasebut, Sanya, dununge ing pulau liburan, Hainan, ing Segara China Selatan, kabukten populer, kanthi pesenan saiki 59.1% sadurunge level 2019.

Kurang luwih akeh wong sing lelungan minangka bagean saka klompok musim semi iki. Analisis profil penumpang nuduhake yen bagean pesenan grup mudhun saka 17% ing taun 2019 dadi 13% ing taun 2021. Yen dibandhingake, proporsi wong sing lelungan kanthi solo utawa pasangan nganti 56%, dibandhingake karo 52% ing taun 2019.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.