Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News wong Lelungan Rel Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK Maneka Warta

Industri plancongan kudu komunikasi kanthi luwih efektif kanggo nambah kapercayan konsumen Inggris

Industri plancongan kudu komunikasi kanthi luwih efektif kanggo nambah kapercayan konsumen Inggris
Industri plancongan kudu komunikasi kanthi luwih efektif kanggo nambah kapercayan konsumen Inggris
ditulis dening Harry Johnson

Industri Yravel sing dadi pitakon dening BBC Watchdog ora bakal njamin manawa kapercayan konsumen Inggris kanggo lelungan ing wektu cedhak

Print Friendly, PDF & Email
  • Keyakinan konsumen luwih penting tinimbang biyen
  • Komunikasi antarane industri lelungan Inggris lan konsumen ora cukup kuwat
  • Badan industri plancongan kudu njupuk pendekatan sing luwih proaktif lan milih njupuk sikap sing luwih umum

Badan industri ora nindakake cukup kanggo mesthekake operator tur lan agensi perjalanan menehi kabar babagan hak-hak sadurunge para pelanggan. Kajaba iku, agensi sing wis kurang performa ing babagan iki durung dipertanggungjawabake. Akibate, industri lelungan dijaluk karo BBC Watchdog ora bakal bisa njamin kapercayan konsumen Inggris kanggo lelungan ing wektu ngarep.

Komitmen 'Paket Liburan Pledge' Watchdog nyritakake amandemen gratis lan pembatalan penerbangan utawa preinan sing kena pengaruh COVID-19, saliyane karo proses pengembalian dana sajrone 14 dina. Nanging, inisiatif sing dikembangake dening Watchdog menehi kesan yen ana masalah ing saindenging industri, sing uga ora ana, amarga sawetara agensi nangani pengembalian dana, pangowahan lan pembatalan pelanggan kanthi apik sajrone pandemi kasebut.

Keyakinan konsumen luwih penting tinimbang biyen. Miturut survey Pamulihan COVID-19 UK, 46% responden padha 'prihatin' utawa 'cukup' prihatin karo prospek lelungan internasional, sing nuduhake skeptisisme masarakat. Keterlibatan pihak katelu kaya Watchdog bisa uga nyebabake industri kasebut dadi negatif amarga wektu sing penting.

Komunikasi ing antarane industri lelungan Inggris lan konsumen ora cukup kuwat, karo pelanggan golek alternatif liyane kanggo jaminan saka ngendi arep dipesen. Yen lembaga industri luwih proaktif kanggo njamin hak-hak pelanggan dikomunikasikake lan ditangani kanthi efektif, bisa uga durung bisa ditindakake.  

Badan industri plancongan kudu njupuk pendekatan sing luwih proaktif lan milih njupuk sikap sing luwih umum babagan perkara kasebut, yaiku liwat wawancara televisi utawa pariwara. Promosi jenis iki bakal nyuda rasa kuwatir babagan pemesanan paket. Operator tur lan agensi wisata luwih bisa ndhukung sentimen iki liwat layanan nasihat lan pariwara, nggawe pesen sing konsisten.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.