Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Breaking News Rusia Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Warta Breaking Kuba News Resorts tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Rusia Aeroflot ngluncurake layanan menyang resort pesisir Kuba, Varadero

Rusia Aeroflot ngluncurake layanan menyang resort pesisir Kuba, Varadero
Rusia Aeroflot ngluncurake layanan menyang resort pesisir Kuba, Varadero
ditulis dening Harry Johnson

Penerbangan Aeroflot menyang tujuan wisata Kuba sing utama dijangka bakal dikarepake

Print Friendly, PDF & Email
  • Penerbangan Moskow-Varadero dijadwal wiwit Juni
  • Penerbangan komersial sing dijadwalake ing rute Moskow-Varadero-Moskow bakal diterbitake dina Rebo, Setu lan Minggu
  • Aeroflot bakal nggunakake pesawat jarak jauh Boeing-777-300ER ing rute Varadero

Pembawa bendera nasional Rusia, Aeroflot, ngumumake ing situs web resminya manawa bakal ngluncurake layanan udara sing dijadwalake menyang resort pesisir Varadero ing Kuba.

Penerbangan kasebut dijadwalake diwiwiti ing wulan Juni lan ketoke reservasi wis ditampa ing situs web maskapai kasebut.

Penerbangan komersial sing dijadwalake ing rute Moskow-Varadero-Moskow bakal diterbitake dina Rebo, Setu lan Minggu nganggo pesawat jarak jauh Boeing-777-300ER.

Miturut operator tur Rusia, Aeroflot penerbangan menyang tujuan wisata Kuba utama iki, mung 82 mil ing sisih wétan Havana, bakal dikarepake akeh para turis Rusia sing teratur lan independen.

Telung maskapai penerbangan Rusia wis ngluncurake penerbangan charter menyang Varadero, sawise disetujoni pitung penerbangan mingguan menyang tujuan kasebut dening regulator penerbangan sipil Rusia Rosaviatsia lan agen perjalanan Rusia ngarepake tingkat pendhudhukan sing dhuwur ing penerbangan menyang Varadero ing wulan ngarep.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.