Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Otoritas Pariwisata Hawaii ngumumake anggota anyar ing Direksi

Gubernur David Ige bubar nunjuk telung wong kasebut kanggo dadi anggota dewan HTA, kanthi janjian kasebut dikonfirmasi dening Senat Negara Bagian Hawaii awal dina iki

Print Friendly, PDF & Email
  • Otoritas Pariwisata Hawaii nampani Dylan Ching kanggo dadi Direksi
  • Otoritas Pariwisata Hawaii nampani Keith "Keone" Downing kanggo dadi Direksi
  • Otoritas Pariwisata Hawaii nampani Sigmund "Sig" Zane kanggo dadi Direksi

The Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA) seneng nampani telung janjian anyar sing bakal dadi Direksi - Oahu lan Kauai restaurateur Dylan Ching; ahli banyu, ahli lingkungan lan toko surfing Keith "Keone" Downing; lan salah sawijining pendiri merek pakaian apik, praktisi budaya lan pendidik Sigmund "Sig" Zane saka Pulo Hawaii.

Gubernur David Ige bubar nunjuk telung wong kasebut kanggo dadi anggota dewan HTA, kanthi janjian kasebut dikonfirmasi dening Senat Negara Bagian Hawaii ing dina iki. Ketentuan kasebut bakal ditrapake langsung.

"Direksi HTA macem-macem, dinamis, visioner lan nduweni kualifikasi unik kanggo ngrampungake tanggung jawab fidusiary lan nuntun HTA, minangka agensi pariwisata utama negara kita. Esuk iki, aku ngerti yen telung anggota dewan anyar kita, Sig, Keone, lan Dylan, sing aku hormati lan tampi, kabeh pengusaha lan para peselancar sing seneng banget - kombinasi sing nuduhake keseimbangan sing kita goleki ing HTA, ing antarane komunitas, budaya , lan perdagangan. Malama pono, "ujare John De Fries, presiden lan CEO HTA.

Veteran keramahtamahan sing pengalaman karo pengalaman luwih saka 25 taun, Dylan Ching minangka wakil presiden operasi kanggo TS Restoran, sing kalebu Duke's Waikiki lan Hula Grill Waikiki ing Oahu, lan Surga Keoki ing Poipu lan Adipati Kauai ing Pulo Taman. Ching saiki dadi anggota dewan kanggo macem-macem organisasi, kayata Pusat Komunitas Waikiki, Asosiasi Distrik Pangembangan Khusus Pantai Waikiki, Distrik Perbaikan Bisnis Waikiki, lan Dewan Asosiasi Museum Bishop. Lulusan Sekolah Kamehameha, Ching pikantuk gelar Sarjana Seni ing Universitas San Diego.

Keith “Keone” Downing minangka ahli banyu lan operator Downing Hawaii, toko selancar paling tuwa ing Hawaii. Lair lan diwasa ing Honolulu, Keone minangka putra saka pionir gelombang gedhe George Downing, pelopor, pesaing, pelatih, mahasiswa, inovator, lan salah sawijine Waikiki Beach Boys pungkasan sing dibimbing dening Duke Kahanamoku. Keone minangka anggota utama saka Asosiasi Pendidikan Berselancar nirlaba, uga dikenal minangka Save Our Surf, ing kono dheweke darmabakti kanggo ngreksa samodra Hawaii, terumbu karang, ombak lan pantai. Keone lulusan Sekolah Kamehameha lan Sekolah Seni lan Kerajinan ing California.

Print Friendly, PDF & Email