Breaking News Internasional Breaking Jamaica News Caribbean Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Mewah News Mbangun maneh Resorts Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

Sandal Resorts nggawa bali hadiah # SandalMaycation

Pilih basa sampeyan
Sandal Resorts nggawa bali hadiah # SandalMaycation
Sandal Resorts nggawa bali hadiah # SandalMaycation

Dheweke ngusap irung, nyekel tangan sampeyan, njaga katenangan lan njaga sampeyan terus. Kanggo ngrameke perawat, guru, anggota militer, lan ibu sing saben dina ngrayakake dina khusus ing Mei, perusahaan resor terkemuka Karibia, Sandals® Resorts ngluncurake #SandalsMaycation.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Sandals Resorts ngrayakake kepahlawanan saka garis depan lan tenaga kerja rumah tangga kanthi tekun ngupayakake pandemi kasebut.
  2. Kanggo total 31 hadiah, Sandal kanthi acak milih wong kanggo plancongan mewah kanggo 2.
  3. Sapa wae sing bisa nggawe nominasi #SandalsMaycation iki ing situs web Sandals.

Saben dina suwene 31 dina Mei, Sandals Resorts bakal menehi pahlawan "kabeh-kabeh" kesempatan iki kanggo menang Liburan 6 Termasuk Termasuk®® rong wengi kanggo wong loro.

"Sajrone setaun sing ngalami pangowahan sing gedhe banget ing meh kabeh aspek urip, saka celana olahraga minangka lemari klambi standar anyar menyang meja pawon minangka papan kerja modern, kita ngrayakake babagan sing bakal tetep tetep konsisten: kepahlawanan sing terus luar biasa pria lan wanita, "ujare Maggie Rivera, Kepala Komunikasi lan Strategi Officer, Unique Vacations, Inc., afiliasi saka perwakilan Sandals Resorts ing saindenging jagad. "Wis mesthi ana ing DNA perusahaan kita kanggo ngakoni lan ngurmati wong-wong sing terus menehi kontribusi lan nguatake kain komunitas."

Saindhenging wulan Mei lan waktune #MothersDay, #TeacherAppreciationWeek, #NationalNursesDay lan #MilitaryMonth, Sandals Resorts kanthi acak milih wong, guru, perawat, anggota militer, ibu utawa sapa wae sing pantes menehi lan menehi 6-wengi gratis Liburan Termasuk Mewah® kanggo wong diwasa loro ing Sandal Resor sing dipilih - kanthi total 31 hadiah. Pemenang bakal dipilih kanthi acak lan diumumake saben dina Jumuah kalebu tanggal 7 Mei, 14 Mei, 21 Mei lan 4 Juni 2021.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.