Dewan Pariwisata Afrika Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Breaking News Afrika Selatan Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

South Africa Mango Airlines nundha kabeh penerbangan

Pilih basa sampeyan
South Africa Mango Airlines nundha kabeh penerbangan
South Africa Mango Airlines nundha kabeh penerbangan
ditulis dening Harry Johnson

Mango Airlines ing Afrika Selatan entuk dhasar sawise ora mbayar pembayaran menyang regulator bandara negara kasebut

Print Friendly, PDF & Email
  • Operator kasebut dilarang mbukak utawa ndharat ing situs Perusahaan Perusahaan Afrika Selatan
  • Mango Airlines makarya utamane ing pasar domestik
  • Landasan kasebut minangka indikasi posisi finansial sing saya parah ing Mango Airlines

Mango Airlines, sing duwe biaya murah duweke negara Kenya Airways, kepeksa nundha kabeh penerbangan sawise ilang pembayaran menyang regulator bandara negara kasebut, miturut wong sing ngerti masalah kasebut.

Operator kasebut dilarang mbukak utawa ndharat ing situs Perusahaan Perusahaan Afrika Selatan, sing kalebu pusat utama ing Johannesburg lan Cape Town, ujar wong kasebut, sing njaluk ora dijenengi amarga pamindhahan kasebut durung diumumake.

Mango Airlines, sing biasane dioperasikake ing pasar domestik, ora bisa dikomentari liwat telpon utawa email. Perusahaan kasebut njaluk ngapura marang para pelanggan amarga ana "gangguan lan keterlambatan penerbangan," ujar manawa "ngupayakake solusi."

Landasan kasebut minangka indikasi posisi finansial sing saya parah ing Mango Airlines. Perusahaan kasebut kena krisis virus corona sing nyebabake industri maskapai, meksa nylametake lan nyurung sawetara operator dadi insolvensi. Pamrentah Afrika Selatan nundha sawetara perjalanan udhara taun kepungkur kanggo ngemot pandemi COVID-19, lan penghasilan Mango sing kaliren.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.