Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Breaking News US Plancongan Bisnis Cruising Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Lelungan Rel Resorts tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Kulawarga milenial isih lelungan sanajan kuwatir COVID

Kulawarga milenial isih lelungan sanajan kuwatir COVID
Kulawarga milenial isih lelungan sanajan kuwatir COVID
ditulis dening Harry Johnson

Lelungan kulawarga duweni potensi dadi pemain serius ing pamulihan plancongan lan pariwisata

Print Friendly, PDF & Email
  • 97% responden survey kuwatir karo COVID-19 nalika lelungan
  • Sajrone setraman kunci lan isolasi sosial, kulawarga kudu golek mekanisme ngatasi
  • Rong pertiga responden survey njupuk lelungan sajrone pandemi COVID-19

"Nalika kuwatir babagan COVID, kita uga ngerti mung kudu urip siji. Kita mutusake isih lelungan nalika nyoba supaya bisa ngati-ati. Ngilangke barang, nganggo topeng, ngumbah tangan, ganti sandhangan langsung sawise tekan tujuan supaya ora kena infeksi warga lokal, lsp. ”Ujare anggota Bébé Voyage, Christine Burnham. 

Nganti saiki, nyatakake yen lelungan iki bisa uga larang. Nanging, survei Maret 2021 sing ditindakake dening Bébé Voyage negesake manawa iki minangka tren sing luwih akeh. 

97% responden survei kuwatir banget utawa rada kuwatir karo COVID-19 nalika lelungan, nanging rong pertelune njupuk lelungan nalika pandemi kasebut. Luwih saka setengah ngentekake paling ora seminggu adoh saka omah, lan perjalanan paling dawa adoh saka dina 45 dina!

Nalika takon apa motivasi utama perjalanan pandemi iki, 52% ujar yen istirahat, 31% nanggapi kulawarga lan kanca sing dikunjungi, lan 14% nyatakake nemokake tujuan anyar.

Dadi, apa sing dicritakake kabeh iki? Sajrone setraman kunci lan isolasi sosial, kulawarga kudu golek mekanisme ngatasi. Lan entuk pangowahan sesawangan katon utama. Iki tegese lelungan kulawarga duweni potensi dadi pemain serius ing pamulihan lelungan lan pariwisata, kaya sing didhukung dening laporan industri McKinsey lan Accenture. Ngelingi 79% TIDAK kudu ngirit dhuwit kanggo plancongan lan 70% pengin lelungan luwih gedhe amarga wis duwe dhuwit, segmen iki ora bakal dilalekake. 

Wiwit sapratelon kulawarga ngrencanakake lelungan sabanjure Mei 2021 lan setengah wulan Juni nganti September 2021, tujuan sing bisa ngatasi kabutuhane kulawarga bisa uga menang.

Banget, kulawarga golek luwih akeh tujuan alam lan ruangan. Nanging, 70% uga nggoleki tujuan kanthi infrastruktur kesehatan sing apik lan prioritas karo tujuan kanthi tingkat vaksinasi COVID sing dhuwur.

Yen papan pariwisata nggawe informasi iki gampang diakses, mesthine bisa entuk sawetara pengunjung. Apamaneh amarga 81% pengin menyang tujuan sing durung nate dituju sadurunge.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.