Breaking News Internasional Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality India Breaking News Investments News Mbangun maneh Keslametan Seychelles Breaking News Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

Seychelles kanggo ngidini mlebu pengunjung sing divaksinasi saka India, Pakistan lan Bangladesh

Seychelles kanggo ngidini mlebu pengunjung sing divaksinasi saka India, Pakistan lan Bangladesh
Seychelles kanggo ngidini mlebu pengunjung sing divaksinasi saka India

Sawise tuwuhake wabah COVID-19 ing Asia Tenggara, Seychelles nerbitake langkah-langkah lelungan anyar kanggo para pengunjung India ing sawijining konferensi pers sing digawe ing negara pulau kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Kanthi bukti vaksinasi COVID-19 lengkap, Seychelles nganakake langkah-langkah lelungan anyar kanggo para pengunjung saka India, Pakistan, lan Bangladesh.
  2. Wisatawan isih kudu menehi bukti tes PCR negatif sajrone 72 jam mangkat.
  3. Kabeh pengunjung isih kudu nganggo masker rai, jarak sosial, lan rutin ngresiki lan ngumbah tangan.

Efektif langsung, Komisioner Kesehatan Masyarakat ngumumake yen mung pengunjung sing divaksinasi saka India, Pakistan lan Bangladesh sing wis rampung rong minggu sawise dosis kaping pindho diidini lelungan lan mlebu Seychelles kanthi bukti vaksin COVID-19.

Iki kudu diajukake nalika aplikasi kanggo Otoritas Perjalanan Kesehatan ing https://seychelles.govtas.com/ lan tundhuk verifikasi lan disetujoni Otoritas Kesehatan Publik.

Kabeh wong sing lelungan kudu tes PCR negatif sing ditindakake maksimal 72 jam sadurunge budhal. Ora ana syarat karantina, tetep minimal utawa watesan gerakan kanggo mlebu ing Seychelles.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.