Breaking News Internasional Warta Breaking Travel China Breaking News Warta Pamrentah News tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

China ngluncurake langkah-langkah anti-COVID sing ketat ing situs wisata sadurunge preinan

China ngluncurake langkah-langkah anti-COVID sing ketat ing situs wisata sadurunge preinan
China ngluncurake langkah-langkah anti-COVID sing ketat ing situs wisata sadurunge preinan
ditulis dening Harry Johnson

China ngarepake bisa nemokake udakara 250 yuta wisatawan domestik sajrone preinan mbesuk

Print Friendly, PDF & Email
  • Liburan Dina Buruh China diwiwiti tanggal 1 Mei
  • Situs turis diprentah supaya matesi jumlah pengunjung ing wilayah utama
  • Rute tur bisa dioptimalake kanggo nyegah rame ing papan sing populer

Pejabat pamrentah Tiongkok dina iki ngumumake implementasi ketat langkah-langkah kontrol epidemi ing situs wisata ing saindenging negara sadurunge preinan Hari Buruh wiwit tanggal 1 Mei.

Menteri Budaya lan Pariwisata Tiongkok njaluk situs wisata supaya mbatesi jumlah pengunjung ing area utama kayata konter tiket, pintu masuk, atraksi inti, lan ruang makan.

Rute tur kudu dioptimalake kanggo nyegah rame ing papan sing populer, ujare kementerian kasebut.

Pengawasan 'disaranake' kanggo njamin kepatuhan wisatawan karo langkah-langkah wadhah COVID-19 sing kalebu transportasi, akomodasi, katering, blanja lan sektor liyane.

Uga dina iki, Menteri Pendidikan China nerbitake kabar sing mrentahake supaya sekolah njaga tindakan anti-epidemi sajrone preinan, nguatake pandhuan kesehatan kanggo siswa lan staf sing metu, lan nglacak kahanan kesehatane.

China ngarepake bisa nemokake udakara 250 yuta wisatawan domestik sajrone preinan mbesuk, sing mayoritas bakal turis.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.