24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Warta Breaking Brasil Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Embraer ngirim sangang komersial lan 13 Jet Eksekutif ing Q1 2021

Embraer ngirim sangang komersial lan 13 Jet Eksekutif ing Q1 2021
Embraer ngirim sangang komersial lan 13 Jet Eksekutif ing Q1 2021
ditulis dening Harry Johnson

Embraer ngirim total 22 jet ing kuartal pertama 2021

Print Friendly, PDF & Email
  • Ing tanggal 31 Maret, backlog pesanan perusahaan Embraer yaiku $ 14.2 milyar
  • KLM Cityhopper, anak perusahaan regional KLM Royal Dutch Airlines, nampa jet E195-E2 pertama
  • Embraer ngirim konversi pertama Legacy 450 dadi jet Praetor 500 kanggo AirSprint Private Aviation

Embraer ngirim total 22 jet ing kuartal pertama 2021, sing sanga yaiku pesawat komersial lan 13 jet eksekutif (10 ringan lan telu gedhe). Ing tanggal 31 Maret, backlog order perusahaan gunggunge $ 14.2 milyar.

Pangiriman miturut Segmen1Q21


Penerbangan komersial9
EMBRAER 175 (E175)2
EMBRAER 190-E2 (E190-E2)2
EMBRAER 195-E2 (E195-E2)5


Penerbangan Eksekutif13
Phenom 1001
Phenom 3009
Jet Cahya10
Praetor 5001
Praetor 6002
Jet Gedhe3


Gunggung22

Sajrone 1Q21, KLM Cityhopper, anak perusahaan regional KLM Royal Dutch Airlines, nampa jet E195-E2 pertama. Pangiriman E2 pertama iki menyang KLM, lan kurang saka ICBC Aviation Leasing, ngunggahake total jet Embraer ing armada KLM Cityhopper dadi 50 pesawat.

Ing wektu sing padha, Air Peace, Nigeria lan maskapai paling gedhe ing Afrika Kulon, ngirim pesawat pertama E195-E2. Air Peace minangka pelanggan peluncur ing Afrika kanggo E2. Maskapai iki uga dadi pelanggan peluncur global kanggo desain kursi premium inovatif Embraer.

Uga, sajrone kuartal pertama, Embraer ngirim konversi pertama Warisan 450 menyang jet Praetor 500 kanggo AirSprint Private Aviation. Perusahaan kepemilikan pecahan Kanada duwe Warisan 450 liyane sing dijadwalake diowahi dadi Praetor 500 taun iki, saliyane pangiriman Praetor 500 sing anyar, uga diarepake ing taun 2021. Kanthi tambahan kasebut, AirSprint bakal duwe telung Praetor 500 ing armadane , lan gunggunge sangang pesawat Embraer.

Backlog - Penerbangan Komersial (31 Maret 2021)
Jinis PesawatPesenan tenanPilihanPangirimanPesenan Backlog Pesenan
E170191-191-
E175798274668130
E190568-5653
E195172-172-
190-E22261175
195-E21534719134
Total1,9043821,632272
Cathetan: Pangiriman lan backlog pesanan tenan kalebu pesenan kanggo segmen Pertahanan sing ditrapake dening Negara
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.