COVID ora mandheg partisipasi global ing Pasar Plancongan Arab

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
COVID ora mandheg partisipasi global ing Pasar Plancongan Arab

Enam puluh loro pasar sumber lan outbound diwakili ing Pasar Perjalanan Arab, kalebu Yordania, KSA, Jerman, Italia, Rusia, Yunani, Thailand, Malaysia, Maladewa, lan Siprus taun iki.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Sanajan ana watesan lelungan virus corona, negara-negara ing saindenging jagad wis mlebu Pasar Perjalanan Arab sing dijadwalake bakal ditindakake wulan ngarep.
  2. Akeh tujuan sing melu ATM taun iki, ngarep-arep bisa narik kawigaten para pengunjung GCC ing paruh kapindho taun iki.
  3. Tema acara taun iki yaiku "Awan anyar kanggo lelungan lan pariwisata," lan sorotan bakal fokus ing warta COVID paling anyar saka saindenging jagad.

Saiki ing taun kaping 28, pameran wisata lan wisata paling gedhe ing wilayah kasebut, Pasar Perjalanan Arab (ATM), wis narik pameran utama saka pasar mlebu lan njaba kayata UEA, Arab Saudi, Yordania, Inggris, China, Jerman, Rusia, Yunani , Mesir, Siprus, Indonesia, Malaysia, Singapura, Maladewa, Filipina, Thailand, lan AS.

Gunggunge 62 negara bakal diwakili ing lantai pameran taun iki ing Pasar Plancongan Arab (ATM) 2021, sing kedadeyan langsung ing Dubai World Trade Center (DWTC) dina Minggu, 16 Mei, nganti Rebo, 19 Mei 2021.

"Iki minangka tanggapan apik banget saka organisasi lelungan lan pariwisata ing kabeh sektor lelungan, amarga ana macem-macem watesan perjalanan ing saindenging jagad, lan menehi dorongan utama kanggo industri lelungan ing Timur Tengah," komentar Danielle Curtis, Direktur Pameran Timur Tengah , Pasar Plancongan Arab.

Print Friendly, PDF & Email