Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Dina BuzzHub BuzzHub pertama nggawe hadiah apik

IMEX nampilake barisan pembangun komunitas global sing luar biasa ing acara Buzz Day kaping pisanan karo CEO Daybreaker lan Count Me In sing gabung karo para ahli pemasaran lan acara saka LinkedIn.

Print Friendly, PDF & Email
  1. IMEX BuzzHub diwiwiti dina kaping pisanan karo panelis ahli ing dina Rebo, 12 Mei 2021.
  2. Temokake carane proyek sekolah menengah dadi inkubator sosial global sing kena pengaruh luwih saka 10 yuta wong ing saindenging jagad.
  3. Ing kene saka eksekutif LinkedIn babagan pengaruh umum pandemi kanggo perencanaan bisnis.

Acara pertama sing ditindakake ing IMEX BuzzHub anyar ing dina Rebo, 12 Mei, nggawe barisan pamicara lan panelis luar biasa sing kabeh ahli nggawe komunitas global.

Njupuk tema pemrograman saka salah sawijining 12 Komitmen IMEX'Kolaborasi, Sambungan lan Komunitas', program Dina Buzz, sing mbukak kanggo kabeh lan gratis, dibukak kanthi perkenalan singkat lan sambutan saka Ketua IMEX, Ray Bloom lan CEO, Carina Bauer. Ora suwe sawise "Paspor Kepemimpinan: Mbangun Komunitas kanggo Ngalih Kompetisi lan Pangaruh Skala", Shane Feldman, Pendhiri Count Me In, bakal nyritakake kepiye ide sing diwiwiti minangka proyek sekolah menengah 2008 dadi inkubator wirausaha sosial global sing wis nyebabake luwih saka 10 yuta wong ing 104 negara.

Shane Feldman, Pendhiri COUNT ME IN

Dina BuzzHub BuzzHub pertama nggawe hadiah apik
shane feldman

Kanthi nuntun gerakan pimpinan millennial paling gedhe ing donya, Feldman wis nduwe kerangka kerja sing mbedakake individu lan tim bisa nyambung kanthi luwih asli lan tampil ing level paling dhuwur. Feldman bakal nuduhake strategi universal sing nggawe tim klik lan bisnis maju nggunakake riset babagan kepemimpinan komunitas lan prilaku manungsa ing luwih saka 25 negara.

Print Friendly, PDF & Email