24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Georgia News tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK Warta Breaking Ukraina Maneka Warta

Pegasus ngluncurake rute anyar Georgia, Ukraina, Turki

Pegasus ngluncurake rute anyar Georgia, Ukraina, Turki
Pegasus ngluncurake rute anyar Georgia, Ukraina, Turki
ditulis dening Harry Johnson

Pegasus Airlines ngluncurake rute internasional anyar saka London, UK

Print Friendly, PDF & Email
  • Pegasus ngluncurake rute anyar menyang Batumi ing Georgia, Odesa ing Ukraina
  • Pegasus ngluncurake penerbangan domestik anyar antarane Istanbul Sabiha Gökçen lan Iğdır
  • Pegasus nawakake fleksibilitas kanggo penerbangan sing dipesen tanggal 31 Juli 2021

Maskapai biaya murah Turki, Pegasus, ngluncurake rute internasional anyar saka London menyang Batumi ing Georgia liwat Istanbul.

Kaping pindho mabur seminggu antara London Stansted lan Bandara Internasional Batumi liwat Istanbul Sabiha Gökçen bakal diwiwiti tanggal 7 Mei 2021. 

Pegasus uga bubar ngluncurake rute anyar saka London Stansted menyang Odesa, liwat Istanbul Sabiha Gökçen tanggal 28 Maret 2021. 

Maskapai kasebut uga bakal ngluncurake rute domestik anyar, kanthi penerbangan kaping telu seminggu saka Istanbul Sabiha Gökçen menyang Iğdır wiwit tanggal 7 Mei 2021, kanthi koneksi kasedhiya saka London Stansted.

Batumi, Georgia

Penerbangan sing dijadwalake Pegasus menyang Batumi bakal budhal saka Bandara Stansted London menyang Bandara Internasional Batumi liwat Istanbul Sabiha Gökçen ing dina Jumuah lan Senen jam 00:05; nalika penerbangan saka Bandara Internasional Batumi menyang London Stansted liwat Istanbul Sabiha Gökçen bakal mangkat dina Jumuah jam 19:40 lan dina Senen jam 14:05.

Odesa, Ukraina

Odesa minangka tujuan kaping lima Pegasus ing Ukraina, nambahake penerbangan menyang Kharkiv, Kyiv, Lviv lan Zaporizhzhia. Penerbangan sing dijadwalake saka London Stansted menyang Bandara Internasional Odesa liwat Istanbul Sabiha Gökçen bakal mangkat dina Kemis lan Minggu jam 00:00, nalika penerbangan saka Bandara Internasional Odesa bakal mangkat dina sing padha jam 18:45 (wektu lokal ditrapake). 

Iğdır, Turki

Penerbangan Pegasus sing dijadwalake menyang Iğdır bakal mangkat saka Bandara Istanbul Sabiha Gökçen menyang Iğdır Şehit Bülent Aydın Airport dina Selasa, Jumuah lan Minggu jam 14:40, nalika penerbangan saka Bandara Iğdır Şehit Bülent Aydın menyang Bandara Istanbul Sabiha Gökçen bakal beroperasi ing dina sing padha 17:20 (wektu lokal ditrapake). 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.