Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Industri Rapat Mexico Breaking News News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

KTT Global WTTC ditutup karo pimpinan Travel & Pariwisata sing nyawiji kanggo miwiti maneh lelungan internasional sing aman

KTT Global WTTC ditutup karo pimpinan Travel & Pariwisata sing nyawiji kanggo miwiti maneh lelungan internasional sing aman
KTT Global WTTC ditutup karo pimpinan Travel & Pariwisata sing nyawiji kanggo miwiti maneh lelungan internasional sing aman
ditulis dening Harry Johnson

KTT Global ing Cancun Meksiko ngucapake sukses nalika rapat pamimpin pamimpin pariwisata global kaping pisanan sing diluncurake sawise COVID-19

Print Friendly, PDF & Email
  • WTTC ngumumake Filipina minangka host Global Summit sabanjure
  • CEO Carnival Cruise, Arnold Donald, dadi Ketua anyar WTTC
  • Donald njupuk alih kursi sing metu, Chris Nassetta, Presiden lan CEO saka Hilton

Pemimpin Pariwisata & Pariwisata sektor swasta lan publik terkemuka ing jagad iki jumlahe ngadeg kanthi aman kanggo miwiti maneh lelungan internasional nalika ditutup Dewan Perjalanan & Pariwisata Dunia (WTTC) KTT Global.

Dheweke nggunakake forum sing prestisius kanggo nuduhake pengalaman wiwit 12 wulan pungkasan, sing ngrusak sektor Perjalanan & Pariwisata, lan ngrembug babagan carane bisa miwiti maneh lelungan internasional kanthi aman, nalika ngupayakake masa depan sektor sing luwih sustainable lan kalebu.

KTT Global uga milih Presiden lan CEO Karnaval Corporation, Arnold Donald, minangka Ketua WTTC anyar, sing makili sektor Perjalanan & Pariwisata pribadi global.

Donald njupuk alih Ketua sing metu, Chris Nassetta, Presiden lan CEO saka Hilton, sawise telung taun sukses ing pucuk utama WTTC.

Sawise sukses banget ing KTT Global Cancun telung dina, WTTC ngumumake Manila, ibukutha Filipina, bakal dadi tuan rumah KTT Global sabanjure, kanthi tanggal sing bakal dikonfirmasi.

Atusan pimpinan bisnis paling penting ing donya, menteri pamrentah lan pangambil keputusan utama saka sektor Travel & Pariwisata global kumpul ing Meksiko, kanggo ngrembug babagan dalan pemulihan kanggo sektor sing gelut.

Ing kaping pisanan ing donya, WTTC ngatur acara kasebut kaping pisanan wiwit wabah pandemi kasebut - kanthi puluhan ewu liyane gabung kanthi virtual - nalika tundhuk karo protokol kesehatan lan kebersihan kelas internasional.

Pengujian reguler kasedhiya kanggo kabeh delegasi sing nekani puncak pertemuan kasebut kanggo njamin keamanane dadi penting.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.