Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Czechia Warta Pamrentah Industri Hospitality News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

CzechTourism, Prague Airport lan Prague City Pariwisata gabung kanggo ndhukung resume pariwisata mlebu

CzechTourism, Prague Airport lan Prague City Pariwisata gabung kanggo ndhukung resume pariwisata mlebu
CzechTourism, Prague Airport lan Prague City Pariwisata gabung kanggo ndhukung resume pariwisata mlebu
ditulis dening Harry Johnson

Pariwisata sing dianggep pihak minangka salah sawijining prasyarat kanggo pemulihan ekonomi pasca pandemi COVID-19 lan pertumbuhan ekonomi sabanjure

Print Friendly, PDF & Email
  • Memorandum ndhukung pendekatan gabungan jangka panjang kanggo resume lan ekspansi pariwisata mlebu menyang Prague lan Republik Ceko
  • Kerjasama uga ngupayakake promosi lan dhukungan pariwisata berkelanjutan
  • Pihak sing melu ndeleng pariwisata minangka salah sawijining prasyarat kanggo pemulihan ekonomi pasca COVID lan pertumbuhan ekonomi sabanjure

Perwakilan Bandara Prague, CzechTourism lan Pariwisata Kota Prague wis nandatangani Memorandum babagan pendekatan jangka panjang kanggo resume lan ekspansi pariwisata mlebu menyang Prague lan Republik Ceko.

Pariwisata sing dianggep pihak minangka salah sawijining prekara kanggo pemulihan ekonomi pasca pandemi COVID-19 lan pertumbuhan ekonomi sabanjure.

Kerjasama kasebut uga ngupayakake promosi lan dhukungan pariwisata berkelanjutan, sing bakal nyumbang kanggo pangembangan positif Prague lan wilayah liyane ing Republik Ceko tanpa ngganggu urip sehari-hari ing papan sing ora ana turis, kayata pusat kutha ibukutha. .  

Memorandum babagan dhukungan saka pariwisata mlebu ditandatangani dening Hana Třeštíková, Councilor for Culture and Pariwisata, makili Kutha Ibu Kota Prague, Vaclav Rehor, Ketua Bandara Prague Direksi, Jan Herget, Direktur Agensi Pariwisata Ceko, lan František Cipro, Ketua Direksi Pariwisata Kota Prague. Prasyarat utama implementasi kerja sama lan kegiatan bersama sing disepakati yaiku kahanan epidemiologis sing apik lan mbalik maneh menyang urip sosial sing normal.

"Pariwisata lan industri sing ana gandhengane saiki paling akeh kena pengaruh krisis COVID-19 sing tahan lama. Aku percaya, amarga kerja sama karo CzechTourism lan Bandara Prague, kita bakal bisa ngowahi tren sing ora apik iki yen wis diidini. Kita pengin nguripake pariwisata kanthi cepet lan narik kawigaten para pelaku budaya lan solvent menyang Prague lan kutha-kutha liyane ing Republik Ceko kanggo njamin pariwisata sing diterusake bisa lestari, "Hana Třeštíková, Anggota Dewan Kutha Prague kanggo Budaya lan Pariwisata, jarene.

Miturut Vaclav Rehor, Ketua Direksi Bandara Bandara Prague, resume lan pangembangan sambungan udara karo Prague gumantung utamane ing pariwisata mlebu, sing kira-kira 70 persen operasi Bandara Prague. "Mula, penting kanggo kita ndhukung, antara liya, panjaluk lelungan menyang Prague, sing dadi daya tarik paling gedhe kanggo turis asing. Mung adhedhasar panjaluk sing kuat, maskapai bakal ngluncurake penerbangan anyar, sing uga bakal entuk manfaat saka Ceko. Ing perspektif iki, kerja sama karo CzechTourism, Pariwisata Kota Prague lan ibukota Prague pancen penting banget kanggo kita, ”ujare Vaclav Rehor.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.