Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Pamrentah Industri Hospitality Investments News Mbangun maneh Warta Breaking Romania Seychelles Breaking News Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

Penerbangan piagam kanggo nyambungake Seychelles lan Romania

Penerbangan piagam kanggo nyambungake Seychelles lan Romania
Penerbangan piagam kanggo nyambungake Seychelles lan Romania

Kapuloan Seychelles ngarepake pangunjung saka pasar Eropa Wétan Rumania nalika Air Seychelles miwiti seri piagam anyar sesuk dina Jumuah 30 April 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Penerbangan langsung pertama sing bakal diwiwiti wiwit operasi antarane Seychelles lan Romania.
  2. Piagam mingguan iki bakal diterusake nganti dina Senen, tanggal 17 Mei, bali kanggo musim panas ing wulan Agustus lan sabanjure kanggo musim salju ing Desember.
  3. Iki cocog banget karo upaya pemulihan pariwisata Seychelles amarga pasar saya akeh manawa pulau kasebut dadi tujuan sing aman.

Maskapai nasional Nusantara Samudra Hindia bakal ngoperasikake penerbangan charter antara ibukota Rumania, Bucharest, lan pulau Mahé, dadi penerbangan langsung pertama sing ngubungake loro negara kasebut. 

Kanggo lelungan kaping pisanan, pesawat 9 jam, sing dioperasikake karo pesawat A168Neo Air Seychelles, kapasitas 320 kursi wis entek lan samesthine mlebu ing Bandara Internasional Seychelles jam 0930.

Ninggalake Bukares ing 2300 jam dina Kamis, pesawat kasebut bakal mandheg mandheg teknis ing Kairo, Mesir kanggo ngisi bahan bakar sadurunge nerusake dalan menyang Seychelles.

Piagam mingguan iki bakal diterusake nganti dina Senen, tanggal 17 Mei, bali kanggo musim panas ing wulan Agustus lan sabanjure kanggo musim salju ing Desember.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.