Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

WTTC pengin lelungan aman nanging Presiden Biden nyekel kunci vaksin

Ing KTT WTTC sing bubar rampung ing Cancun, Meksiko. Ora ana diskusi umum babagan kahanan bencana ing India, nanging CEO Gloria Guevara njupuk inisiatif lan diwawancarai Manuel Santos, sing mlebu karo 170 wong liyane kanggo meksa Presiden AS Biden mbukak larangan paten, saéngga vaksin kasebut bisa tekan ing negara-negara berkembang.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Nalika CEO WTTC, Gloria Guevara, ngewawancarai mantan Presiden Kolombia, Juan Manuel Santos, ing KTT Pariwisata sing bubar rampung ing Cancun, dheweke nggawe rahasia sing ora pengin bareng karo jagad iki. "Kita ora aman nganti kabeh wong aman."
  2. Penyebaran virus sing nyebabake bencana lan akibat ing India nggawe kesimpulan Presiden AS Biden "Kita ora aman nganti kabeh wong aman" pancen relevan karo jagad pariwisata lan industri farmasi. Ora ana masalah babagan India ing Cancun, nanging kasunyatane virus iki cepet banget lan kabeh kemajuan sing ditindakake ing saindenging jagad bisa uga goyah.
  3. Apa Presiden Biden bakal setuju? Apa sing bakal ditindakake WTTC lan 170 mantan kepala negara lan pemenang Hadiah Nobel kanggo nggawe surat terbuka dirungokake? Ora ana wangsulan langsung dening Gedung Putih.

"Kita ora aman nganti kabeh wong aman" yaiku kesimpulan ing wawancara siji-siji karo mantan Presiden Kolombia lan Pemenang Hadiah Nobel Perdamaian Juan Juan Santos lan CEO Dewan Perjalanan lan Pariwisata Dunia Gloria Guevara ing KTT WTTC ing Cancun dina Senen.

The Dewan Wisata lan Pariwisata Dunia (WTTC) lan mantan Presiden Kolombia Juan Manuel Santos nganggep dhukungan saka tembung Presiden AS Biden minangka rahasia lan nggawe manawa kabeh sesi iki ora bisa urip maneh. Media, kalebu eTurboNews, dicegah ora ngakses rekaman sesi sing paling penting iki ing KTT.

Mantan Penerima Hadiah Negara lan Nobel Perdamaian njaluk Presiden Biden ngeculake aturan kekayaan intelektual kanggo vaksin COVID minangka kunci kanggo mbukak kesempatan kanggo negara-negara berkembang kanggo ngasilake utawa nampa vaksin sing dibutuhake banget. Presiden AS Biden bener nalika menehi petunjuk babagan ngerti jagad sing gegandhengan iki. Plancongan lan Pariwisata ndadekake jagad iki gegandhengan, lan jagad iki ora aman nganti saben warga ing saben negara aman.

WTTC makili sektor swasta ing jagad Plancongan lan Pariwisata. Pak Santos minangka pemain utama ing sektor publik. Mungkin surat iki kanggo Presiden AS dudu pesen sing pengin dilibatake organisasi industri swasta.

Pak Santos nuduhake pesen penting iki, minangka wong sing mlebu surat menyang Presiden AS Biden tanggal 14 April karo Gloria Guevara lan para delegasi ing KTT WTTC ing Cancun, penting lan penting.

The Jaringan Pariwisata Dunia (WTN) ngapusi surat sedina sawise ditandatangani. "Surat iki minangka cara penting kanggo industri Pariwisata lan Pariwisata internasional supaya bisa mandhiri lan maju kanthi maju supaya jagad iki dadi papan sing luwih aman sajrone krisis iki. Pandemi global ora kudu nggawe kepentingan industri pharma pribadi dadi wong sing dermawan. "

Waca banjur klik sabanjure kanggo maca surat lengkap marang Presiden AS Biden lan nonton video KTT WTTC pertama.

Print Friendly, PDF & Email