Pengunjung Hawaii teka kaping pisanan sajrone setaun

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Hawaiian Airlines ngluncurake layanan Ontario-Honolulu

Kedatangan pengunjung ing Hawaii sajrone Maret 2021 mundhak 1.1 persen dibandhingake setaun kepungkur, miturut statistik pambuka sing dirilis dening Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA). Iki pisanan ing taun nalika tamu teka munggah, nanging sing tekane saben taun isih mudhun (-60.1%).

Print Friendly, PDF & Email
  1. Rata-rata, saiki ana 137,440 pengunjung ing Hawaii nalika dina pungkasan wulan Maret.
  2. Umume pengunjung bisa ngatasi karantina mandiri 10 dina kanthi menehi asil tes COVID-19 negatif sing valid saka Mitra Pengujian Dipercaya.
  3. Umume pengunjung saka AS lan uga ana sawetara pengunjung Jepang, Kanada, lan pasar internasional liyane.

Ana total 439,785 pengunjung sing plancong menyang Hawaii wulan pungkasan, dibandhingake karo 434,856 pengunjung sing teka liwat layanan udara (430,691, + 2.1%) lan kapal pesiar (4,165 pengunjung) ing wulan Maret 2020. Rata-rata sensus saben dina nuduhake ana 137,440 pengunjung ing Hawaii ing dina tartamtu ing Maret 2021, dibandhingake karo 127,760 pengunjung saben dina ing Maret 2020.

The Pandemi COVID-19 wiwit njupuk tol drastis ing industri pengunjung Hawaii setahun kepungkur. Ing tanggal 26 Maret 2020, negara kasebut ngetrapake karantina perjalanan wajib 14 dina. Sabanjure, meh kabeh penerbangan trans-Pasifik lan antar negara dibatalake, kegiatan kapal pesiar ditanggepi lan pariwisata kabeh mandheg. Iki diterusake nganti pertengahan Oktober nalika negara kasebut miwiti program Safe Travels, sing ngidini para wisatawan trans-Pasifik ngliwati karantina yen duwe tes negatif sing bener kanggo COVID-19.

Sajrone Maret 2021, umume penumpang sing teka ing luar negeri lan antar-kabupaten sing bepergian bisa ngliwati karantina mandiri 10 dina kanthi asil uji coba NAV COVID-19 negatif sing valid saka Mitra Tes Terpercaya liwat program Plancongan Aman negara. . Kabeh lelungan trans-Pasifik sing melu program tes pra-lelungan diwajibake duwe asil tes negatif sadurunge budhal menyang Hawaii. County Kauai terus nyetop partisipasi ing program Aman Plancongan negara, dadi wajib kabeh turis trans-Pasifik menyang Kauai karantina nalika teka kajaba sing melu program tes pra lan pasca lelungan ing "gelembung resor" properti minangka cara kanggo nyepetake wektu ing karantina. Kabupaten Hawaii, Maui lan Kalawao (Molokai) uga duwe karantina parsial ing wulan Maret. Kajaba iku, Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit AS (CDC) terus ngetrapake "Ordo Pelayaran Bersyarat" ing kabeh kapal pesiar.

Print Friendly, PDF & Email