aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking News US Kabar Olahraga Hak-hak manungsa India Breaking News News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Boeing njanjeni $ 10 yuta kanggo tanggapan COVID-19 India

Pilih basa sampeyan
Boeing njanjeni $ 10 yuta kanggo tanggapan COVID-19 India
Boeing janji $ 10 yuta kanggo tanggapan COVID-19 India
ditulis dening Harry Johnson

Boeing ngumumake paket pitulung darurat $ 10 yuta kanggo India

Print Friendly, PDF & Email
  • Bantuan saka Boeing bakal diarahake menyang organisasi sing menehi pitulung
  • Tim Boeing ing India gunggunge 3,000 karyawan
  • Karyawan Boeing uga bisa menehi sumbangan pribadi kanggo organisasi sing ndhukung relief COVID-19 ing India

Dina iki Boeing ngumumake paket pitulung darurat $ 10 yuta kanggo India kanggo ndhukung tanggepan negara kasebut tumrap lonjakan kasus COVID-19. Bantuan saka Boeing bakal diarahake menyang organisasi sing nyedhiyakake pitulung, kalebu pasokan medis lan perawatan darurat kanggo komunitas lan kulawarga sing nglawan COVID-19. Tim Boeing ing India gunggunge 3,000 karyawan, saliyane kanggo para pelanggan lokal, pemasok, lan mitra bisnis.

"Pandemi COVID-19 wis ngrusak komunitas ing saindenging jagad, lan ati kita seneng karo kanca-kanca ing India sing ngalami wektu sing angel banget. Boeing minangka warga global, lan ing India kita ngarahake tanggapan pandemi kanggo komunitas sing paling kena pengaruh kasus iki, "ujare Dave Calhoun, presiden lan kepala pejabat eksekutif The Boeing Company.

Boeing bakal kerja sama karo organisasi bantuan lokal lan internasional kanggo nyebarke dhuwit $ 10 juta kasebut menyang wilayah sing paling dibutuhake nalika konsultasi karo ahli medis, pamrentah, lan kesehatan masyarakat.

Karyawan Boeing uga duwe kesempatan kanggo nyumbang pribadi kanggo organisasi amal sing ndhukung relief COVID-19 ing India. Minangka bagéan saka program Pertandhingan Hadiah Boeing, perusahaan bakal cocog dolar sumbangan dhuwit kanggo dolar, kanthi menehi pitulung kanggo masarakat India.

"Boeing ora mung solidaritas karo masarakat India sajrone ngupayakake ngadhepi pandemi iki, nanging kita bakal dadi bagean saka solusi kasebut," tambah Calhoun. "Kita bakal terus ngawasi tanggepan pandemi ing India lan kerja kanggo ndhukung karyawan, pelanggan, lan mitra liwat krisis iki."

Anane Boeing ing India udakara luwih saka pitung dekade lan kalebu patungan patungan Tata-Boeing, sing ngasilake komponen lan komponen utama kanggo produk ing portofolio perusahaan. Keterlibatan komunitas lokal Boeing ing India nduwe pengaruh positif luwih saka 300,000 wong ing negara liwat investasi ing pendhidhikan, kesehatan lan sanitasi, pangembangan katrampilan, lan program jangkauan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.