Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Olahraga India Breaking News News Warta Breaking Qatar Mbangun maneh Keslametan Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Qatar Airways mabur pasokan medis penting menyang India kanthi gratis

Qatar Airways mabur pasokan medis penting menyang India kanthi gratis
Qatar Airways mabur pasokan medis penting menyang India kanthi gratis
ditulis dening Harry Johnson

Qatar Airways ndhukung upaya internasional kanggo ngatasi gelombang COVID-19 nomer loro ing India

Print Friendly, PDF & Email
  • Qatar Airways arep ngeterake bantuan 300 ton menyang India
  • Pangiriman kargo kalebu peralatan PPE, tabung oksigen, barang-barang medis penting liyane
  • Qatar Airways Cargo wis ngeterake luwih saka 20 yuta dosis vaksin COVID-19 kanggo UNICEF

Qatar Airways ndhukung upaya internasional kanggo ngatasi lonjakan COVID-19 nomer loro ing India kanthi ngirim bantuan medis lan peralatan menyang negara kasebut kanthi gratis saka para pemasok global. Maskapai iki arep ngeterake 300 ton sepindah saka jaringan global menyang Doha, sing bakal diterbitake nganggo konvoi pesawat kargo telung penerbangan langsung menyang tujuan ing India sing paling dibutuhake.

Qatar Airways Kepala Eksekutif Grup, Tuan Akbar Al Baker ujar: "Negara Qatar duwe hubungan sing dawa lan istimewa karo India, lan kita wis nonton kanthi sedhih banget amarga COVID-19 maneh nyebabake tantangan penting kanggo negara kasebut.

"Minangka salah sawijining pimpinan kargo udara ing donya, kanthi jaringan internasional sing wiyar, kita siyap nyedhiyakake dhukungan kamanungsan kanthi ngeterake pasokan sing dibutuhake banget, lan mbantu negara kasebut nglawan virus sing ngeri iki. Qatar Airways Cargo wis ngeterake luwih saka 20 yuta dosis vaksin COVID-19 kanggo UNICEF minangka bagean saka MoU limang taun kanggo ndhukung Inisiatif Angkatan Udara Kemanusiaan UNICEF. ”

Pengiriman kargo kasebut bakal kalebu peralatan PPE, tabung oksigen lan barang-barang medis penting liyane, lan kalebu sumbangan saka individu lan perusahaan ing saindenging jagad saliyane pesenan kargo sing wis ana.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.