Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Otoritas Pariwisata Hawaii milih gaya Ketua Quiksilver anyar

Sadurunge dadi Wakil Ketua Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA), George Kam dipilih dadi ketua anyar ing rapat dewan bulanan wingi. Dheweke dadi pimpinan komunitas aktif lan mantan eksekutif ing industri surfing.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Kursi Otoritas Pariwisata Hawaii sing anyar kepengin nemokake plancongan pono sajrone jaman huliau - pangowahan transformatif.
  2. Dewan uga milih loro wakil wakil anyar lan ketua panitia ngadeg pemasaran.
  3. Presiden lan CEO HTA ngarep-arep bisa kerja bareng kepemimpinan anyar.

"Kita saiki ana ing jaman 'huliau' utawa owah-owahan transformatif. Iki minangka wektu kanggo golek solusi tumrap para wisatawan sing saldo karo kesempatan pariwisata lan tantangan sing ditrapake kanggo komunitas kita. Pariwisata bisa dadi katalis kanggo ningkatake kualitas urip kanggo kabeh masarakat Hawaii. Nemokake keseimbangan yaiku pinggir silet, ambane wiji suket pili, ”ujare Kam. "Aku ngarep-arep bisa kerja bareng karo komunitas, pimpinan sing dipilih, tim HTA lan dewan HTA kanggo nemokake keseimbangan kasebut."

The papan uga dipilih David Arakawa minangka wakil ketua, Kimi Yuen minangka wakil ketua nomer loro, lan Daniel Chun minangka ketua panitia pemasaran. Kam ngganti ketua dewan metu Rick Fried, sing mungkasi jabatan kasebut dina Selasa nalika Senat Hawaii negesake anggota dewan anyar Dylan Ching, Keith "Keone" Downing, lan Sigmund "Sig" Zane.

Print Friendly, PDF & Email