Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Pamrentah Industri Hospitality Investments News Mbangun maneh Warta Breaking Romania Seychelles Breaking News Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

Saiki Seychelles nyambung menyang Bukares

Saiki Seychelles nyambung menyang Bukares
Saiki Seychelles nyambung menyang Bukares

Satus sewidak loro penumpang, mayoritas saka Bukares, Romania, mlebu ing Seychelles kanthi charter Air Seychelles khusus dina Jumuah, 30 April 2021, ing Bandara Internasional Pointe Larue ing Seychelles.

Print Friendly, PDF & Email
  1. CEO Seychelles nampi piagam kaping pisanan ing seri sing nyambungake penumpang menyang negara pulau kasebut.
  2. Udakara 500 penumpang bakal teka sajrone 4 minggu sabanjure nalika pulau kasebut mbukak maneh pariwisata.
  3. Antarane 15 Maret nganti 15 April 2021, Seychelles wis nyathet 15,465 pengunjung sing mudhun ing pesisir.

Piagam kasebut, kaping pisanan saka seri, diarepake sajrone 4 minggu sabanjure lan bakal nyambungake 500 penumpang menyang tujuan pulau cilik, sing wis mbukak lawang pariwisata wiwit Maret 2021. 

Penumpang mudhun saka pesawat A320Neo, Pti Merl Dezil mlebu Seychelles sing cerah lan dihibur karo klompok penari lokal sing nganggo klambi tradisional sing nindakake tarian budaya lan lagu. 

Amarga tekan swarga dadi kenangan, pengunjung nampa token cilik saka Dewan Pariwisata Seychelles (STB) nalika ngenteni dokumen-dokumen kasebut diproses dening petugas kesehatan lan imigrasi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.