Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking News US Warta Pamrentah Industri Hospitality LGBTQ News wong Mbangun maneh Keslametan Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Virus horor COVID India mbutuhake panyesuaian karo maskapai ing saindenging jagad

Pilih basa sampeyan
Virus Horor COVID India njaluk Pangaturan dening Airlines Worldwide
India COVID
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ninggalake kursi tengah mbukak. Iki lan langkah-langkah liyane dijaluk dening Flyers Rights ing AS, nanging kudu dadi panggilan global supaya luwih aman karo virus mutasi ganda COVID India.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Varian India COVID-19 nggawa rong mutasi kalebu L452R lan E484Q sing wis katon dhewe sadurunge ing varian liyane nanging ora nate bebarengan ing siji varian.
  2. Amarga nyebarake varian COVID B1.617, FlyersRights nganyari panggilan jarak jauh sosial kanggo pesawat lan bandara ing Amerika Serikat, priksa suhu, pengujian kanthi cepet, lan ngilangi biaya pangowahan. Ing Jaringan Pariwisata Dunia pengin IATA lan ICAO njupuk inisiatif iki ing platform global.
  3. Ing surat menyang Sekretaris Departemen Perhubungan AS Pete Buttigieg lan Administrator FAA Steve Dickson, FlyersRights.org nyoroti babagan panliten nuduhake manawa pamblokiran kursi tengah nyuda panyebaran COVID-19.

Departemen Kesehatan lan Layanan Manusia Michigan ngumumake dina Jumuah yen negara kasebut wis ngonfirmasi kasus kaping pisanan saka varian India COVID-19 B1.617, sing diarani "varian kaping pindho".

Nganggo versi mutasi anyar saka virus COVID-19 sing agawe nggawe panyebaran luwih cepet lan luwih elek. Ing India, versi iki mateni luwih saka 200,000 wong ing dina Rebo lan ngitung 362,757 infeksi anyar sing durung nate ditonton ing sedina wae.

Virus horor COVID India mbutuhake panyesuaian karo maskapai ing saindenging jagad

Berbasis AS Organisasi Flyers Rights ing sangisoré pimpinan pengacara Paul Hudson muni lonceng weker sing narik kawigaten maskapai kanggo nambah fitur keamanan. Kanggo maskapai penerbangan AS, Hudson pengin kursi tengah dibukak maneh lan langkah-langkah tambahan kanggo njamin jarak sosial ing maskapai lan bandara.

Saiki, akeh maskapai penerbangan sing duwe kapasitas penerbangan penumpang ing Amerika Serikat. Lelungan plancongan wis akeh banget.

Sanajan Flyers Rights khusus urusan karo maskapai AS, Jaringan Pariwisata Dunia nyuarakake panjaluk kanggo dileksanakake ing saindenging jagad lan kerja sama global. Jaringan Pariwisata Dunia njaluk IATA lan ICAO supaya ndhukung Flyers Rights.

Flyers Rights ngirim surat penting kasebut menyang Sekretaris Perhubungan AS Pete Buttigieg:

Waca surat lengkap ing kaca NEXT.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.